Ένα παιχνίδι από τα... λίγα στα Κοσκινού

Ένα παιχνίδι από τα... λίγα στα Κοσκινού

Ένα παιχνίδι από τα... λίγα στα Κοσκινού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Διγενής και Κλεάνθης έπιασαν υψηλή απόδοση, είχαν από ένα ημίχρονο και το τελικό 1-1 δεν πρέπει ν’ αφήνει κανέναν παραπονεμένο

Από ένα ημίχρονο αξιοποίησαν προχθές στα Κοσκινού ο Διγενής και ο Κλεάνθης, γι’ αυτό το τελικό 1-1 είναι δίκαιο βάσει της εξέλιξης ενός πολύ καλού παιχνιδιού με ομάδες που είχαν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης.

Αν κάποιος παρακολουθούσε μόνο το πρώτο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των φιλοξενούμενων, αφού είχαν καθολική υπεροχή κι έφτασαν να προηγηθούν στο 14’ με τη σέντρα από αριστερά του Σιεχ και το πλασέ στην κίνηση από τον Ευγενικό.

Ένα λεπτό μετά, ο Ευγενικός που ήταν… ορεξάτος, σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Μανώλαγκας απόκρουσε, ενώ στο 27’ ο Βουτσινάς έκανε την μπαλιά και πάλι για τον επιθετικό του Κλεάνθη, κι εκείνος με σουτ μέσα από κοντά ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Διγενή να μπλοκάρει δύσκολα.

Δευτερόλεπτα αφότου έγινε αυτή η φάση, οι φιλοξενούμενοι και πάλι απείλησαν αφού ο Μπαούρης σέντραρε και ο Παπακωνσταντίνου έπιασε μέσα από την περιοχή και δεξιά το σουτ, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Μανώλαγκας.

Με τη συμπλήρωση 34 λεπτών ο Ευγενικός τροφοδότησε τον Βουτσινά κι εκείνος σούταρε, όμως και πάλι …καθάρισε ο Μανώλαγκας. Πρώτη φάση καλή για τον Διγενή ήταν αυτή του 36’ με το φάουλ του Κώτη και την προβολή του Γιουλβανίδη που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη φαίνεται πως οι γηπεδούχοι ξύπνησαν από τον …λήθαργο και «προειδοποίησαν» με την εκτέλεση φάουλ του Κετσέ στο 47’ αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σαμολαδά.

Μετά από δευτερόλεπτα ο Νίκας «χτύπησε» και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-1. Με την ψυχολογία πια της ισοφάρισης, ο Διγενής ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να τρέξει περισσότερο, όμως ο Κλεάνθης ήταν και πάλι πολύ επικίνδυνος σε κάθε του επίθεση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πια η συνάντηση απέκτησε μια …άγρια ομορφιά και ο Κλεάνθης στο 80’ έφτασε κοντά στο γκολ με τη σέντρα του Ευγενικού από αριστερά και την προβολή του Καβουκλή που είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει μόλις άουτ.

Μάλιστα στο 84’ ακυρώθηκε γκολ του Ευγενικού ύστερα από κεφαλιά ως επιθετικό φάουλ, για να έρθει η φάση του αγώνα στο 91’ με τον «κεραυνό» του Νίκα από το ύψος της περιοχής που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελευταία καλή στιγμή ουσιαστικά του αγώνα ήταν η προβολή του Ευγενικού στο 92’ που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Από τον Διγενή διακρίθηκαν οι Νίκας, Κώτης και Κετσές, ενώ από τον Κλεάνθη οι Βουτσινάς, Ευγενικός και Μπρετούλης. Καλή η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά και των βοηθών του, Λαζού και Τσιβίτη.

Διγενής: Μανώλαγκας, Μοσκιού, Κώτης, Μαΐλής, Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας, Γιουλβανίδης, Πατσιαούρας (84’ Ζαχαρίας), Κετσές (93’ Κυπριώτης), Διακάκης, Νίκας.
Κλεάνθης: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Σιεχ, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (67’ Καβουκλής), Μπερετούλης, Μπαούρης (90’ Χαριτάκης), Βουτσινάς (88’ Πελέκης), Ευγενικός.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα