Α’ κατηγορία: Επίλογος σε Κω και Καρακόνερο

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχίδια συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά γίνεται στο Στάδιο Ανταγόρας της Κω, με την Αθλητική Ένωση, να υποδέχεται τον Άρη. Οι γηπεδούχοι ξέρουν να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους και ιδιαίτερα μέσα στην Κω. Προέρχονται μάλιστα από δύο θετικά αποτελέσματα, εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στ’ Αφάντου και εντός έδρας νίκη (3-2) επί του Κλεόβουλου, αποτελέσματα που τους απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη.  Οπότε οι Αρχαγγελίτες αν θέλουν να πάρουν το τρίποντο, θα πρέπει να «ιδρώσουν» πολύ, αν κι αυτοί προέρχονται από δύο συνεχείς νίκες.

Στο άλλο ματς της ημέρας που διεξάγεται στο Καρακόνερο, η Κατταβιά καλείται να προβάλει αντίσταση στην ομάδα του ΔΙ.ΑΣ, με τους Κώους πλέον να έχουν διαφοροποιήσει τους στοχους τους μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με Απόλλωνα Κ. και Ηρακλή Μ. Μάλιστα σήμερα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, έχοντας στον πάγκο τους τον Δημήτρη Χρυσόπουλο. 

Από τη μεριά της, η ομάδα του Μανώλη Φραντζή, διαθέτει σύνολο που μπορεί με την απαραίτητη προσοχή να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:
*Κως (12.45): ΑΕ Κως – Άρης
  Διαιτησία: Δημαράκης-Αλέκος-Παγώνης
  Παρ. διαιτησίας: Αργυρίου
*Καρακόνερο (14.00): Κατταβιά – ΔΙ.ΑΣ.
  Διαιτησία: Πατσιόπουλος-Κοκμοτός-Λυριστής
  Παρ. διαιτησίας: Τσαγγάρης