Βρήκε το… δρόμο στο τέλος ο Αστέρας Παστίδας

Κοντά σε ακόμα μια γκέλα βρέθηκε η ομάδα του Αστέρα Παστίδας, που προχθές φιλοξένησε την Ασπίδα Σαλάκου, η οποία παρουσιάστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και τα πήγε περίφημα μέχρι το 80ο λεπτό, καθώς δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα η άμυνά της από τον φλύαρο μέχρι εκείνη τη στιγμή Αστέρα.

Μια στημένη φάση όμως στο 81’ και ένα φάουλ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, έμελλε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Μοσχής που πέρασε αλλαγή με το ξεκίνημα της επανάληψης, το εκτέλεσε απευθείας κι αν και πέρασε η μπάλα δίπλα από αρκετά σώματα, δεν την ακούμπησε κανείς, ξεγελώντας τον γκολκίπερ της Ασπίδας και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά, γύρισε ο… διακόπτης με τους παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη να βγάζουν… φτερά στα πόδια.

Ο Νίκος Μοσχής και πάλι στο 86’  μπήκε ωραία από δεξιά, έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Πολυχρόνη, που με εναέριοο γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, ξετίναξε τα δίχτυα του Στεργενάκη, γράφοντας το τελικό 2-0.

Έτσι μ’ αυτή τη νίκη ο Αστέρας επέστρεψε στις επιτυχίες και συνεχίζει το «κυνήγι» της 1ης θέσης.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Ν. Μοσχής, Γιαννακόπουλος και Καρύδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Ζαμαντάκης, Συρράκος και Χατζηκαλημέρης.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Αναστασοπούλου, Τάση.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Μωυσάκος, Λυδάκης (72’ Λιαμής Ε.), Καλαγρής, Κόρα (46’ Μοσχής Ν.), Πολυχρόνης, Αλιάι (85’ Κορκίδας), Λιαμής Μ. (68’ Αμπντουλάι), Τομάζος.
Ασπίδα: Στεργενάκης, Ζαμαντάκης, Σπάτα (75’ Καλογερόπουλος), Συρράκος, Χατζηκαλημέρης, Κυπραίος, Καρτάλης, Κυριακάκης, Χειμωνέττος (85’ Βολιτάκης), Παπαστεργής (50΄Μαχλής), Γιορδαμνής (68’ Τσιμπιδάκης).