Εύκολη νίκη της Δόξας Ψίνθου

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Δόξα Ψίνθου επικράτησε σχετικά εύκολα του Νηρέα με 3-0.

Οι νικητές έφτασαν τους 11β. κι ανέβηκαν βαθμολογικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Νηρέα παραμένουν στην τελευταία θέση στον Α΄Ομιλο της Β΄ Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Μιχάλη Μανωλά πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζοντας από το ξεκίνημα του αγώνα τον αντίπαλο, πέτυχαν να προηγηθούν μόλις στο 24΄.

Ο Νηρέας του Γιώργου Σαββιδάκη, προσπάθησε από κει κι έπειτα να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ουσία και στην ισοφάριση

Στο β΄ημίχρονο μίλησε περισσότερο η εμπειρία των παικτών της Δόξας, που έφτασαν σε δυο ακόμα τέρματα στο 71΄και στο 90΄, ολοκληρώνοντας την χθεσινή τους νίκη .

Το 1-0 σημείωσε στο 24΄ο Καρίκης με κοντινό σουτ .

Ο Τσοπάνογλου στο 71΄σημείωσε για την γηπεδούχο με τον ίδιο τρόπο το 2-0

Το σκορ έκλεισε στο 90΄ο Τσοπάνογλου και πάλι με κοντινό σουτ (3-0)

Από τους νικητές  ξεχώρισαν περισσότερο οι Τσοπάνογλου, Καρίκης και Στελλάς ενώ από τον Νηρέα άρεσαν οι Κυρτάσογλου, Σαββάκης Κ.

Δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο διαιτητικό τους έργο οι κ.κ. Κάζας, Διακοφιλιππής, και Μπάρκας.

Οι ομάδες:

Δόξα Ψίνθου: Χάλαντας, Ορφανός Χ. (54΄Κοσκινιώτης), Πετράς, Τσοπάνογλου, Καρίκης, Λυριστής, Ορφανός Α., Σαπαλίδης (74΄Μπατέστας), Λαουδίκος (55΄Μακαρούνας), Στελλάς, Πλύγκος (70΄Συμιακός).

Νηρέας: Κεβάνι, Μάργαρης (46΄Σινάνι), Ταβερνάρης (37΄Σαββακης Α.), Καρίνος, Παπανικόλας (78΄Βογιατζής), Κυρτάσογλου, Σταυλάς, Ζούρδης, Παπακωσταντής (50΄Ντελλάκης), Σαββάκης Κ., Ντουλάϊ.