Τράπεζα Πειραιώς: Δύο νέοι διαγωνισμοί που επιβραβεύουν τους χρήστες του Προγράμματος yellow

Τράπεζα Πειραιώς: Δύο νέοι διαγωνισμοί που επιβραβεύουν τους χρήστες του Προγράμματος yellow

Τράπεζα Πειραιώς: Δύο νέοι διαγωνισμοί που επιβραβεύουν τους χρήστες του Προγράμματος yellow

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 592 ΦΟΡΕΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς διοργανώνει έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό, όπου 200 τυχεροί θα κερδίσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε yellows! Πιο συγκεκριμένα, όλα τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow που θα πραγματοποιήσουν αγορές από 10/12/2018 έως και τις 15/01/2019, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, κερδίζουν συμμετοχές στην κλήρωση για την ανάδειξη 200 τυχερών.

Όσες περισσότερες αγορές πραγματοποιήσει το Μέλος, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των συμμετοχών του, ενώ για τις αγορές που γίνονται με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός συμμετοχών ανά συναλλαγή δεκαπλασιάζεται.
Παράλληλα, η διεθνούς εμβέλειας πλατφόρμα παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών Booking εντάχθηκε πρόσφατα στους Συνεργάτες του yellow, δίνοντας τη δυνατότητα στα Μέλη του Προγράμματος να επιβραβεύονται με yellows για τις κρατήσεις καταλυμάτων που θα πραγματοποιούν σε όλο τον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από κοινού μια νέα ιστοσελίδα, το www.yellowholidays.gr, το οποίο συνδυάζει το σύνολο των υπηρεσιών της Booking με τα προνόμια του yellow, επιβραβεύοντας τα Μέλη με Χ10 yellows για κάθε 1€ κράτησης που πραγματοποιούν με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η νέα αυτή συνεργασία εγκαινιάζεται με έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου 10 τυχεροί θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν σε yellows το συνολικό ποσό της κράτησής τους που θα πραγματοποιηθεί μέσω του www.yellowholidays.gr από 26/11 έως τις 31/12/2018, ενώ το check out θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και τις 31/03/2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Μέλη του Προγράμματος yellow μπορούν να εξαργυρώνουν τα yellows που έχουν συγκεντρώσει στους 21 Συνεργάτες του Προγράμματος και στο yellowday.gr, το ηλεκτρονικό κανάλι εξαργύρωσης του Προγράμματος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το yellow αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα επιβράβευσης της χώρας με περισσότερο από 1,3 εκατ. μέλη, στα μόλις δύο χρόνια λειτουργίας του, ενώ δείγμα της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του και της αναγνώρισης που τόσο σύντομα έχει κερδίσει, αποτελούν τα 7 τιμητικά βραβεία των Loyalty Awards που προστέθηκαν στην τροπαιοθήκη του.

Τράπεζα Πειραιώς: Προς πώληση δανείων μαζι με ομολογιακό
Η επιλογή της διοίκησης να μην πληρώσει τους τόκους ενίσχυσε τα κεφάλαια, ωστόσο η τράπεζα θα οδηγηθεί σε ενίσχυση έως 500 εκατ. ευρώ μέσω ομολογιακού που θα συνδυαστεί με πώληση NPE'S. Tα καθαρά κέρδη 9μηνου ανήλθαν σε 39 εκατ. ευρώ και σε επίπεδο τριμήνου έφθασαν τα 94 εκατ. ευρώ. Η τράπεζα μείωσε τα NPE'S κατά 4,3 δισ. ευρω. Η Tράπεζα Πειραιώς υπέβαλλε στον επόπτη SSM τους επιχειρησιακούς της στόχους για τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα μέχρι το 2021. Ο στόχος για τα ΝPE έχει οριστεί στα 13 δισ. ευρώ που υπονοεί μια συνολική μείωση κατά 14 δισ. ευρώ. έναντι του Σεπτεμβρίου 2018. Η τράπεζα διαθέτει συνολικά δάνεια προ απομειώσεων και προσαρμογών ύψους 52,7 δισ. ευρώ.

Εθνική τράπεζα: Διαθέτει περιθώρια για προβλέψεις
Τον υψηλότερο Δείκτη κάλυψης μη εξυπηρετούμενων δανείων 59,8% εμφανίζει η Εθνική τράπεζα η οποία διαθέτει αρκετά περιθώρια για να λάβει προβλέψεις στα επόμενα τρίμηνα. Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Εθνική τράπεζα μπορεί να ειπωθεί ως γενικό συμπέρασμα ότι ο όμιλος εμφάνισε οριακή βελτίωση καθώς το γ΄ τρίμηνο ήταν οριακά καλύτερο από το β΄ τρίμηνο.

Τα προ προβλέψεων έσοδα βελτιώθηκαν, ωστόσο καταγράφεται αδυναμία στα κεφάλαια της τράπεζας στα 4,5 δισεκ. ευρώ.Ποια είναι τα βασικά συμπεράσματα Τα κέρδη ανήλθαν σε 36 εκατ σε ενοποιημένη βάση στο 9μηνο του 2018 στην Εθνική εκ των οποίων 17 εκατ κέρδη στο γ΄ τρίμηνο 2018.Η Ελλάδα εμφάνισε κέρδη 19 εκατ στο 9μηνο του 2018 και από το εξωτερικό πέτυχε κέρδη 17 εκατ ευρώ.Με όρους PPI δηλαδή προ προβλέψεων έσοδα διαμορφώθηκαν στο γ΄ τρίμηνο 2018 στα 97 εκατ από 81 εκατ στο β΄ τρίμηνο.

Διαβάστε ακόμη

19 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους της Δωδεκανήσου

ΕΝΦΙΑ: 6 & 7 Απριλίου η ανάρτηση των εκκαθαριστικών

«Πρωταθλήτρια» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοινή επιστολή των νησιωτικών συλλόγων λογιστών για τους κατοίκους Εξωτερικού

Ε. Κρητικός: 1.200 πλειστηριασμοί και κατασχέσεις στα Δωδεκάνησα

Λογαριασμοί ρεύματος: Τα μέτρα στήριξης για τον Νοέμβριο

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Δίνουν έως 180.000€ σε νέες επιχειρήσεις

ΙΕΛΚΑ: Πώς η ακρίβεια άλλαξε τη διατροφή των Ελλήνων, ποια προϊόντα έχουν «κόψει» από το 2009