Τι θα γίνει με τις οδοσημάνσεις στη Ρόδο;

Τι θα γίνει με τις οδοσημάνσεις στη Ρόδο;

Τι θα γίνει με τις οδοσημάνσεις στη Ρόδο;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 508 ΦΟΡΕΣ

«Αγαπητή Ροδιακή,
Επανέρχομαι στο χιλιοειπωμένο ζήτημα της οδοσήμανσης, το οποίο για άγνωστους λόγους έχει νεκρώσει, κι ας είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την πόλη μας αλλά και την ύπαιθρο.
Πριν από λίγο καιρό έγινε μιά προσπάθεια, η οποία απέτυχε παταγωδώς διότι εκτός από την ακατάλληλη ποιότητα του υλικού, την εφάρμωσαν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την παλιά θέση της οδοσήμανσης, με αποτέλεσμα ένα αλαλούμ εμφάνισης.
Οι υπεύθυνοι της δημοτικής κοινότητας Ρόδου (γιατί φαντάζομαι ότι σ'αυτούς εμπίπτει η αρμοδιότητα) δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει ειδική ποιότητα χρώματος και διαδικασίας για την οδική σήμανση;
Νομίζω ότι σε μια Ρόδο που θέλει να είναι και πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς, είναι ανεπίτρεπτο να στερείται μιας σωστής οδοσήμανσης, η οποία έχει να προσφέρει και μια σχετική βοήθεια στην αποφυγή τροχαίων.
Ήμασταν πρωτοπόροι έναντι της υπόλοιπης Ελλάδος στην εμφάνιση και οργάνωση της πόλης μας, δυστυχώς μετά μεγάλης μου λύπης, ολισθαίνουμε και αρκούμεθα στα μεγάλα λόγια, τα κούφια λόγια των εκάστοτε κρατούντων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, και η επανεκλογή τους. Πιστέψτε με, σαν παλιός Ροδίτης, που έζησε καλύτερες και ομορφότερες ημέρες στην πόλη μας, θλίβομαι ειλικρινά για τη σημερινή της κατάντια.
Σωστά είναι τα μεγάλα έργα, και πρέπει να υλοποιούνται, αλλά είναι και τα απλά και μικρά έργα που ομορφαίνουν την πόλη, και ένα από αυτά είναι η σωστή και διαρκής οδοσήμανση.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Κώστας Παλιούρης».

Διαβάστε ακόμη

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια

Άμεση επισκευή χρειάζεται και ο Αστυνομικός Σταθμός της Σύμης

Μ. Ιατρίδη: Στις Ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε μήνυμα σταθερότητας

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!