Και με την βούλα… Παπαβασιλείου

Ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από χθες, η πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου του Σάκη Παπαβασιλείου, έχοντας μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, άμεσους συνεργάτες του τον Δημήτρη Γκάιδα αλλά και τον Αγαπητό Αμπελά.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έρχεται στον Ιάλυσο σε μια ευτυχή συγκυρία, καθώς η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στόχος του φυσικά με την εμπειρία του, να βοηθήσει τον Ιάλυσο να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην football league.

Ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου, βρέθηκε την Κυριακή στο «Οικονομίδειο» και παρακολούθησε την ομάδα στο νικηφόρο 2-1 επί του Παμβοριακού από τα δημοσιογραφικά, έχοντας δίπλα του ανθρώπους της Διοίκησης της ομάδας.

Το ΔΣ με την σειρά του, παρουσίασε χθες τον νέο προπονητή στα αποδυτήρια στους παίκτες της ομάδας και στην συνέχεια με τους συνεργάτες του ο ιδιος, γύμνασε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.  

Η ανακοίνωση που εξέδωσε
«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο κ. Παπαβασιλείου είναι 42 ετών και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Football League. Έχει δουλέψει ακόμα σε Αιγινιακό, Βατανιακό, Νέστο Χρυσούπολης, ΑΟ Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Αγαπητός Αμπελάς και ο Δημήτρης Γκάιδας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ
Η 12η αγωνιστική φέρνει τώρα τον  Ιάλυσο στον Πύργο να αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό.
Το μοναδικό πρόβλημα για τον Σακη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του, είναι ο τραυματισμός  του Δημήτρη Σταυλά.

Ο έμπειρος αμυντικός, θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα να τρέχει, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς στον Πύργο.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.