Πέτρος Ρουτζιέρης: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί…»

Πέτρος Ρουτζιέρης: «Δεν υπάρχει  μαγικό ραβδί…»

Πέτρος Ρουτζιέρης: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη νίκη του Διαγόρα επί του Παμβουπρασιακού

Για ένα ημίχρονο, ο Διαγόρας ήταν αυτός που θέλει η Διοίκηση του, η τεχνική ηγεσία και ο κόσμος του. Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο στα πρώτα 45΄ και προηγήθηκε με 2-0. Το υπέρ του σκορ πάντως στο β΄ μέρος , έφερε αρχικά τη χαλάρωση και στη συνέχεια, η μείωση του σκορ από τον Παμβουπρασιακό έφερε το άγχος, αλλά αν οι παίκτες του τελείωναν τις φάσεις πριν από αυτή, θα γινόταν λόγος για θρίαμβο.

Για το παιχνίδι αυτό, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης.
«Σίγουρα μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Η εικόνα της ομάδας ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Εκεί ρίξαμε το βάρος καθώς μας έλειπε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε και ήρθαν και οι επιτυχίες. Τους παίκτες τους γνωρίζω καλά και θέλω να βγάλουν το 100% που έχουν, για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Πάμε αρκετά καλά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας είναι η άνοδος. Πετύχαμε μια νίκη, που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο β΄ μέρος, που μας άγχωσε λίγο. Σταθήκαμε όμως πάρα πολύ καλά και πήραμε ακόμα μια νίκη».

Ο τεχνικός του γηραιού στάθηκε επίσης και στην ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα του λέγοντας: «Οπωσδήποτε θα γίνουν ενισχύσεις στην ομάδα, γιατί το ρόστερ μας είναι μικρό σε αριθμό και χρειάζεται προσθήκες σε όλες τις γραμμές».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν σε δυο γκρουπ την Κυριακή, την επομένη του αγώνα. Εκείνοι που έπαιξαν κατά της ομάδας της Βάρδας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα , ενώ οι υπόλοιποι κανονικούς ρυθμούς.
Χθες είχαν ρεπό και θα επανέλθουν σε ρυθμούς προπονήσεων από σήμερα.
Το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί την τεχνική ηγεσία είναι ο τραυματισμός του Ντουαλά. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, αλλά οι πάντες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που επρόκειτο να υποβληθεί χθες.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης