Εννέα χρόνια χωρίς τον Κλεόβουλο Χατζηγεωργίου

Εννέα χρόνια χωρίς τον Κλεόβουλο Χατζηγεωργίου

Εννέα χρόνια χωρίς τον Κλεόβουλο Χατζηγεωργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Προχθές Κυριακή συμπληρώθηκαν εννέα ακριβώς χρόνια που έφυγε από κοντά ένας μεγάλος άνθρωπος του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά αφήνοντας παρακαταθήκη τις ιδέες και το έργο του. Οι περισσότεροι γνώρισαν τον Κλεόβουλο Χατζηγεωργίου ως πρόεδρο της ΕΠΣΔ, ενώ και σαν γιατρός (οδοντίατρος) ήταν επίσης πολύ αγαπητός.

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, η διοίκηση της ΕΠΣΔ, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ένα σύντομο κείμενο αφιερωμένο στον... πρόεδρό μας!! Τι ακριβώς αναφέρει:
«Σήμερα συμπληρώνονται εννέα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο Πρόεδρός μας, ο αείμνηστος Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου, ο άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο Δωδεκανησιακό ποδοσφαιρο και σφράγισε με την παρουσία του την τοπική κοινωνία της Σορωνής.
Η έντονη προσωπικότητά του κάνει σε όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά την απώλειά του ακόμα περισσότερο οδυνηρή.

Πρόεδρε μας λείπεις, μας λείπουν οι γνώσεις σου, μας λείπει η πραότητά σου, θυμόμαστε με νοσταλγία τις παρεμβάσεις σου σε ποδοσφαιρικά θέματα, ξέρουμε λείπεις και από την οικογένειά σου αλλά είμαστε σίγουροι ότι είσαι πάντα δίπλα μας, είσαι στην ΕΠΣΔ στο δεύτερό σου σπίτι και χαμογελάς βλέποντας από ψηλά το ενωσιακό, το δικό σου γήπεδο...

Η Διοίκηση της ΕΠΣΔ, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε από το οποιοδήποτε μετερίζι και έχουμε χρέος αυτόν τον δικό μας Κλεόβουλο, τον ξεχωριστό, να τον γνωρίσουμε και στους νεότερους.
Πρόεδρε συνεχίζουμε...».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο