Τουρνουά αλληλεγγύης και αγάπης

H Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης διοργανώνουν τουρνουά Κ-8 με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο Παραδεισίου και οι συμμετέχουσες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές καλούνται να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα διαθέσει ο Σύνδεσμος Αγάπης σε συνανθρώπους-συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη για να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι συμμετέχοντες να δείξουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο. Εκτός των άλλων η παρακίνηση των μικρών παιδιών προς αυτήν την κατεύθυνση, της αγάπης και της αλληλεγγύης, είναι συστατικό ηθικής αγωγής και παιδείας.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο γήπεδο Παραδεισίου την ημέρα του τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.

Δηλώσεις συμμετοχής και αιτήματα θα γίνονται δεκτά μέχρι αύριο Τετάρτη στις 2μ.μ. .Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα, Πέμπτη το πρωί.