Βάρος στο τελείωμα των φάσεων

Ημέρα ξεκούρασης η χθεσινή για την ομάδα του Ιάλυσου. Μετά τη νίκη με 2-1 επί του Πανμοβριακού, οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής, που φέρνει τους «ερυθροκίτρινους» στον Πύργο να αντιμετωπίζουν τον Πανηλειακό.

Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Σάκης Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με τους παίκτες τους από σήμερα, τα στοιχεία που θέλουν να περάσουν στο παιχνίδι της ομάδας και που επιθυμεί ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου, ο οποίος σαφέστατα έχει άλλη φιλοσοφία σε σχέση με εκείνους που πέρασαν από τον ίδιο πάγκο.  

Ένα από αυτά φυσικά, είναι και το τελείωμα των φάσεων. Οι παίκτες του φτάνουν στη δημιουργία αλλά όχι στο γκολ, με αποτέλεσμα το σκορ με αυτές τις ομάδες να μένει χαμηλά, ο αντίπαλος να μειώνει στο σκορ κι αυτό σαν γεγονός, να γεμίζει άγχος τους παίκτες. Είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί από τους παίκτες της ομάδας,  το συντομότερο δυνατόν.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Ρεκλείτης έγινε αλλαγή προκειμένου να προφυλαχτεί, καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα στο 100% από τον τραυματισμό του, ενώ από σήμερα αναμένεται να μπει σε ειδικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Σταυλάς.