Στο Κλειστό Καλλιθέας με Φοίβο Μελισσίων το «Ροδίων»

Το «Ροδίων Αθλησις» γνώρισε την ήττα στο Βαρδινογιάννειο από τον ΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο, αλλά συνεχίζει να κρατάει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ που θα αναδείξουν τις ομάδες για  τη Volley league. Πιο συγκεκριμένα και με βάση την προκήρυξη θα βγουν:

-Τέσσερις ομάδες από τον 1ο Υποόμιλο 
-Και τέσσερις από τον 2ο΄.
Αυτές οι οκτώ ομάδες, θα δώσουν αγώνες πλέι οφ μεταξύ τους, με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, προκειμένου να αναδειχθούν οι δυο του Α΄ Ομίλου, που θα συναντήσουν χιαστί τις ομάδες που θα προκύψουν από τα πλέι οφ του Β΄ Ομίλου και οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι υποδεέστερης δυναμικότητας  του «Ροδίων» αλλά και του ΟΦΗ. Σαφώς και μέχρι τότε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και ο Σπύρος Γκολίτσης με τους παίκτες του, είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν πολύ, προκειμένου μέσα από αυτή την διαδικασία και παρότι είναι στη δεύτερη θέση του υποομίλου, να κερδίσουν στο τέλος την άνοδο. 

ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΦΟΙΒΟ 
Το «Ροδίων» για την 7η αγωνιστική φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή τον Φοίβο Μελισσίων. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, το ματς αυτό θα γίνει στο κλειστό της Καλλιθέας  στις 14.00. Σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ πριν από το ματς, θα γίνουν αγώνες κορασίδων και παγκορασίδων, προκειμένου να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη  του βόλεϊ και στη γύρω περιοχή. 
Για τον σκοπό αυτό η τεχνική ηγεσία και παίκτες του «Ροδίων», θα επισκεφτούν τα γύρω σχολεία, Δημοτικά-Γυμνάσια και Λύκεια,  προκειμένου να δώσουν κατευθύνσεις στα παιδιά, σε ό,τι αφορά το βόλεϊ και να τους κινήσουν σε αυτή την πρώτη επαφή τους το ενδιαφέρον για το άθλημα, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους γυμναστές τους. 
Στο ματς με τον Φοίβο Μελισσίων για το πρωτάθλημα, θα προσκληθούν να παρευρεθούν στο γήπεδο οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και τα παιδιά, ενώ στο παιχνίδι αυτό η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Όσον αφορά τον αγώνα Κυπέλλου και προκειμένου να διευκολυνθεί ο Φοίβος και συγκοινωνιακά αλλά και οικονομικά βέβαια, αυτός θα γίνει την επόμενη μέρα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο κλειστό των εγκαταστάσεων του “Ροδίων”.
Στον αγώνα του πρωταθλήματος, πρέπει να σημειωθεί πως θα είναι απών για επαγγελματικούς λόγους ο Χρήστος Μοσχούς,  ο οποίος θα βρίσκεται εκτός Ρόδου.