Τρέβιον Μπέρι: «Στον Κολοσσό δεν μίλησαν καλά για το όνομά μου»

Ο Τρέβιον Μπέρι αναδείχθηκε Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, βοηθώντας τον Πανιώνιο να πάρει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 88-80 τον Κολοσσό H Hotels στη Νέα Σμύρνη. 

Με την εμφάνισή του, ο πρώην γκαρντ του Κολοσσού έδειξε ότι ήθελε να στείλει ένα… μήνυμα το οποίο φρόντισε να το μεταφέρει και με λέξεις, καθώς με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ εξηγεί ότι στους «θαλασσί» δεν είπαν και τα καλύτερα για εκείνον κι άφησε «αιχμή» για τον Άρη Λυκογιάννη. 

Συγκεκριμένα, ο Μπέρι, σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα της Ρόδου πριν δύο χρόνια, απάντησε: «Στον Κολοσσό δεν μίλησαν καλά για το όνομά μου. Μπορεί να είχε κάποιο θέμα ο προπονητής, αλλά σημασία είχε η απόφαση της ομάδας. 

Είμαι επαγγελματίας παίκτης και με όποια συμφωνώ και υπογράφω συμβόλαιο, πάω να παίξω μπάσκετ και να αποδείξω στο γήπεδο, ό,τι έχουν δει από εμένα στην προηγούμενη καριέρα μου. Έχω μεγαλώσει στην Καλιφόρνια που είναι μια δύσκολη πόλη για να επιβιώσεις σε καλό επίπεδο και παίζω μπάσκετ με την αξία μου και όχι με το στόμα μου. 

Μου αρέσει πολύ στον Πανιώνιο και είναι πολύ καλύτερη η ζωή στην Αθήνα. Έκανα σωστή επιλογή που επέστρεψα στην Ελλάδα και παίζω εδώ».