Δώρα και παιχνίδια στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο

Δώρα και παιχνίδια στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο

Δώρα και παιχνίδια στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1810 ΦΟΡΕΣ

Από τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Καλαβαρδών

Δώρα και παιχνίδια συγκέντρωσαν οι μαθητές του δημοτικού και νηπιαγωγείου Καλαβαρδών προκειμένου να τα στείλουν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο “Ελπίδα”.

Η πολύ όμορφη και συγκινητική κίνηση των μαθητών, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά οτι η αλληλεγγύη και η ευαισθησία περισσεύουν ακόμη και στις μέρες μας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η εν λόγω πράξη αποτελεί πρωτοβουλία της κ. Κατερίνας Ροδίτη, της μητέρας του μικρού Άγγελου που πριν λίγα χρόνια συγκλόνισε την κοινωνία της Ρόδου όταν μετά απο μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, "έφυγε" από τη ζωή.


Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Καλαβαρδών μάλιστα, αναφέρονται τα εξής:
«Γονείς και παιδιά χωριών της Ρόδου αγκάλιασαν με αγάπη, για 4η συνεχόμενη χρονιά, την ιδέα να συγκεντρώσουμε όλων των ειδών δωράκια με σκοπό να ταξιδέψουν και να βρουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα.

Τα δωράκια που συγκεντρώθηκαν θα μοιραστούν στα παιδιά με τη βοήθεια της κας Λίτσας Γκέρκη, εργαζόμενη στα εξωτερικά ιατρεία στο Αγλαΐα Κυριακού, αλλά και της εθελοντικής ομάδας "Τα Χαμόγελα, τα Χρώματα και το Ουράνιο Τόξο", που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά με χειροτεχνίες και πολύ παιχνίδι!


Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους:
Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Παραδεισίου, Δημοτικό Σχολείο Θεολόγου, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Σορωνής, Δημοτικό Σχολείο Φανών, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών, Δημοτικό Σχολείο Σαλάκου, Δημοτικό Σχολείο Κρητηνίας.

Ευχαριστούμε πολύ την Ομάδα Ρόδος Προσφέρω, την Ομάδα Ρόδος Ανθρώπινη Βοήθεια, τη Ρούλα Μανωλά και τον Νίκο Καρασάββα για την ευαισθητοποίησή τους, την διάθεσή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά τη μεταφορική εταιρεία ΜΕΤ-ΡΟ Μεταφορική Ρόδου Ντοβέλου Δ. & ΣΙΑ ΟΕ που για 4η συνεχόμενη χρονιά αναλαμβάνει δωρεάν τη μεταφορά των δεμάτων.

Η αγάπη και η ανταπόκριση του καθένα σας ήταν συγκινητική! Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη για την προσπάθεια αυτή!
Μαθητές, γονείς, σχολεία και σύλλογοι, όλοι μαζί καταφέραμε να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, χαράς και ελπίδας στα παιδιά που νοσηλεύονται.


Ελπίζουμε τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια μας να δώσουν δύναμη, πίστη και ελπίδα για τη συνέχεια και ότι θα χαρίσουν έστω και κάποια χαμόγελα!

Στα παιδιά και στους γονείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο να ευχηθούμε να έχουν υπομονή και να είναι δυνατοί! Σύντομα να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να είναι πάντα γεροί και δυνατοί!
Κανένα παιδάκι να μην είναι θλιμμένο! Κανένα να μην πονάει! Κανένα να μη χάνει την ελπίδα του για το αύριο και τη ζωή!

Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές με υγεία και πολλή αγάπη!
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Υγεία και μόνο υγεία σε όλους σας!

Με εκτίμηση
Κατερίνα Ροδίτη
Σύλλογος Γονέων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Καλαβαρδών».

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου