Προβολή παιδικής ταινίας για ενίσχυση  του «κοινωνικού παντοπωλείου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι παρόμοια δράση, η Λέσχη Lions Ρόδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν την προβολή παιδικής ταινίας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο και υπεύθυνο του κοινωνικού παντοπωλείου Ρόδου κ. Νίκο Καραμαρίτη, καθώς  και με την Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλο «Δια Βίου Μάθησης» κ. Χαρίκλεια Γιασιράνη και αποφασίστηκε η προβολή της παιδικής ταινίας “Boss Baby”, στο κινηματοθέατρο Metropol.

Η προβολή της ταινίας γίνεται κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, για τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή, κατά τις ημέρες 10-14/12-2018.

Οι προβολές είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου οι μαθητές  προσφέρουν εθελοντικά, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.  Η ταινία είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας ODEON, οι αίθουσες χορηγία των ιδιοκτητών του κινηματοθεάτρου «Κωνσταντινίδη – Κακά» και απευθύνεται σε παιδιά των δημοτικών σχολείων της Ρόδου.