Τελευταία προπόνηση ενόψει Παλληνιακού

Είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια, που έχει να δώσει την περίοδο αυτή και μέσα στο 2018 ο Διαγόρας. Είναι το τελευταίο της χρονιάς και στόχος των «κυανέρυθρων» είναι βέβαια, όπως σε όλα τα άλλα, η νίκη και η κατάκτηση που θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία, μιας και την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου που θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου έχουν ρεπό.

Για την 12η αγωνιστική, το Σάββατο το απόγευμα ο Διαγόρας πάει στην Παλλήνη να αντιμετωπίσει τον δυνατό φέτος και ευρισκόμενο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Παλληνιακό. Οι παίκτες του Διαγόρα γυμνάσθηκαν και χθες σε κανονικούς ρυθμούς και ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό.

Αμέσως μετά, ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ  της αποστολής, που θα αναχωρήσει αύριο στις 10 το πρωί για Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Διαγόρας αναζητούσε γήπεδο στην Αθήνα για να κάνει ένα μίνι χαλάρωμα αύριο το απόγευμα, κάτι που είναι πολύ πιθανόν να γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης. 

Όλοι οι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι» και με καλή ψυχολογία και αναμένεται να καταβάλουν την μέγιστη προσπάθεια, προκειμένου να έχουν κέρδος από αυτό το δύσκολο παιχνίδι.