Ο Ντάουλας θα σφυρίξει στην Παλλήνη

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Πιο αναλυτικά:

-Τον δύσκολο αγώνα του Διαγόρα στην Παλλήνη μεθαύριο Σάββατο στις 15.00, θα σφυρίξουν οι Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Κωσταντίνος Οικονόμου (Δυτ. Αττικής και Χρήστος Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

-Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12.00 στον Πύργο, τον αγώνα του Πανηλειακού με τον Ιάλυσο θα διευθύνουν οι Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών), Άγγελος Κολιάκος (Αθηνών), και Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας).

-Λίγο αργότερα στην Κρεμαστή στις 12.30 το ματς του Φοίβου με τον Αχαρναϊκό, θα διαιτητεύσουν οι Γιώργος Φίτσας, Ανδρέας Καντανολέων και Χρήστος Παύλος, άπαντες από την Δυτ. Αττική.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμοί με Ροδίτικο ενδιαφέρον. Ήτοι:
-Στο ματς του 7ου Ομίλου ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Πανθηραϊκό, διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Ατσικνούδας που θα έχει για βοηθούς του τους Κωσταντίνο Κακάνη από την Ανατ. Αττική και Λάμπρο Λιαμίρα από την Θεσπρωτία.

-Στον αγώνα του 5ου Ομίλου ανάμεσα στην Ιεράπετρα και τον Αμπελακιακό, ο Γιάννης Κοκμοτός θα είναι α΄βοηθός του Στράτου Μαχαίρα από την Αθήνα, με δεύτερο βοηθό τον Μανώλη Λιοδακη από το Ρέθυμνο.

-Τέλος ο Βασίλης Τσαγγάρης θα είναι ο παρατηρητής των Δημήτρη Γιαννόπουλου (Μεσσηνίας), Αντώνη Μουτάφη (Κυκλάδων), Αλέξανδρου Ισσά (Αθήνας), στο ματς Αιγάλεω-Χαραυγιακού για τον 7ο Όμιλο