«Ροδίων» κάλεσμα για το διήμερο

Αποτελεί κάτι ιδιαίτερο η Κυριακή που έρχεται για το «Ροδίων», καθώς θα αγωνισθεί για πρώτη φορά εντός έδρας, μακριά από τις εγκαταστάσεις του και το Κλειστό του. 

Το «Ροδίων» θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 14.00  τον Φοίβο Μελισσίων στο Κλειστό των Καλυθιών, ενώ την Δευτέρα θα δώσει τον αγώνα του Κυπέλλου επιστρέφοντας ξανά  στις εγκαταστάσεις του. 

Ωστόσο η ομάδα του νησιού μας, θέλει τον έβδομο παίκτη στις εξέδρες του Κλειστού προκειμένου να δοθεί άλλη αίγλη στο ματς, αλλά και να απολαύσουν ένα καλό ματς οι φίλοι της ομάδας, των οποίων η ηθική και υλική υποστήριξη ιδιαίτερα αυτές τις μέρες κρίνεται αναγκαία.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Μια ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα μας θα είναι η 7η αγωνιστική της  Α2 βόλεϊ ανδρών. 
Οι παίκτες του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο γήπεδο Καλυθιών  με αντίπαλο τον ΣΦΑΜ Φοίβο . 
Ένα γήπεδο στολίδι για το νησί μας  στο οποίο διεξήχθη  και το final 4  του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2017-18.

Προκειμένου οι  φίλοι του αθλήματος να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα, το σωματείο μας αποφάσισε αθλητές μας να επισκεφθούν σχολεία της γύρω περιοχής με σκοπό την πρόσκληση μαθητών.

Θεωρούμε πως η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα σημαντική και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Ενημερώνουμε ωστόσο τους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, πως κατά τη διάρκεια του αγώνα δε θα λειτουργεί κυλικείο.

Τέλος, ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο κ. Κυριαζή,  για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δωδεκανήσου για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να δοθεί  η σχετική άδεια για τη διεξαγωγή του  αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 16/12/18  και ώρα  14:00 στο γήπεδο Καλυθιών και τη Δευτέρα 17/12/18 και ώρα  11:30 στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά,  αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 
Στο μεταξύ χθες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής. Στο ματς του «Ροδίων», ο ένας από τους δύο θα είναι ο Ρόδιος Σωτήρης Σταματίου, ο οποίος θα είναι ο πρώτος διαιτητής στον αγώνα του Κυπέλλου της Δευτέρας 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και οι διαιτητές είναι οι εξής: 
Κυριακή 16/12/2018- Καλυθιών- 14.00 -Ροδίων Άθλησις - ΣΦΑΜ Φοίβος
Διαιτητές: Μενεσλής-Σταματίου 
Σάββατο 15/12/2018 -Αιγίου -19.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΕΠ Ολυμπιάς
Διαιτητές: Πετούσης-Λιναρδάτος
Σάββατο 15/12/2018- Παραλίας -18.00- ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΣ Πανερυθραϊκός
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος-Τσουμελέας
Σάββατο 15/12/2018 -Μίλωνα -17.30- ΓΣ Πανιώνιος - ΟΦΗ 
Διαιτητές: Κατσούλης Β.-Οικονόμου Β.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Δευτέρα 17/12/2018-Κλειστό Ροδίων Παιδεία-11.30-«Ροδίων Αθλησις»-Φοίβος

Διαιτητές: Σταματίου-Μενεσλής