Το 2018 κλείνει με σκάκι

Γι’ άλλη μια χρονιά θα διεξαχθεί στο νησί μας, το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου, από τον Σκακιστικό Όμιλό «Ιππότης» το Ανοικτό Rapid «Γρηγόρης Κατσαράς», με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος ως μια καλή ευκαιρία να κλείσουν το 2018 αγωνιστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες από τους διοργανωτές:

ΔΙΕΥΘΥΝTΗΣ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Ορίζεται Διευθυντής αγώνων ο Μιχελάκης Βαγγέλης, Επικεφαλής διαιτητής Νίκος Βασιλάκης, Ρηγόπουλος Κώστας, Παπαδάκη Σταυρούλα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές με έγκυρο δελτίο της Ε.Σ.Ο. ή με δελτίο υπό έκδοση.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Οόδου επί της οδού Πίνδου 1.

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων με χρόνοσκέψης 15λ  κάθε παίκτης για όλη την παρτίδα με ανανέωση 10” για κάθε κίνηση. Το τουρνουά αυτό έχει διεθνή αξιολόγηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: θα δημιουργηθούν δυο κατηγορίες. Μια ενηλίκων και μια ανηλίκων. Ανάλογα του αριθμού των συμμετεχόντων μπορεί η κατηγορίες να παίξουν σε όλο το τουρνουά αναμεμιγμένες.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ: Το παράβολο θα είναι 10€ για τους ενήλικες και 5€ για τους ανηλίκους και μέλη του «ΙΠΠΟΤΗ» (τακτοποιημένα οικονομικά).

ΕΠΑΘΛΑ: Για την κατηγορία των ενηλίκων: Κύπελλα (στον πρώτο) και μετάλλια στους τρεις πρώτους. Κύπελλα και μετάλλια θα δοθούν στους 3 πρώτους στην πρώτη γυναίκα στον πρώτο κάτω των 18 (αν υπάρξουν συμμέτοχες ανηλίκων σε αυτή την κατηγορία).
Για την κατηγορία των ανηλίκων: Κύπελλο (στον πρώτο) και μετάλλια στους τρεις πρώτους και στο πρώτο κορίτσι για τις κατηγορίες U14, U12, U10, U8, U6.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Καθορίζεται η επιτροπή ενστάσεων με επικεφαλής τον κ. Καράβα Σταμάτη και μέλη τον κ. Μενίκο Δημήτρη και κ. Ρούσο Γιάννη. Υποβάλλονται το αργότερο 1 ώρα μετά τη λήξη της υπόψη παρτίδας και εκδικάζονται αμέσως από τον διευθυντή αγώνων, του οποίου η απόφαση είναι τελεσίδικη.
Η ένσταση, με το παράβολο των 30 ευρώ, υποβάλλεται στον διαιτητή-διευθυντή αγώνων και εφόσον υπάρξει δικαίωση, επιστρέφεται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Βασιλάκης Νίκος 6945973959/ Γραμματεία του “ΙΠΠΟΤΗ” 2241035502 και στο email: cc.ippotis@gmail.com.