Με νέο ασθενοφόρο εξοπλίστηκε  το ιατρείο των Λειψών

Θετικό για την τοπική κοινωνία χαρακτηρίζει ο δήμαρχος των Λειψών κος Μιχάλης Μάγκος, το γεγονός της αποστολής στο νησί ενός ασθενοφόρου που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Λειψών.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο επισημαίνει συγκεκριμένα:
«Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΠΙ Λειψών, όπως και οι κάτοικοι του νησιού, με την έλευση του νέου ασθενοφόρου προς αντικατάσταση του παλιού το οποίο συμπλήρωσε τον κύκλο ζωής του και βαίνει προς απόσυρση καθώς σταμάτησε να λειτουργεί εδώ και κάμποσους μήνες.

Έτσι, ακόμα ένα πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χάρη στην καλή και αδιάλλειπτη συνεργασία του δήμου, της 2ης ΔΥΠΕ και του προσωπικού του ιατρείου μας.  Ευχαριστούμε θερμά τη διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ιορδανίδου Όλγα, το προσωπικό του ιατρείου μας καθώς και τις εταιρείες ΑΝΕΚ και BLUE STAR για τη δωρεάν μεταφορά του. Οι ανάγκες όμως δε σταματούν εδώ καθώς το επόμενο διάστημα αναμένουμε την απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ για αποστολή αυτόματου ψηφιοποιητή για το ακτινολογικό εργαστήριο του ιατρείου το οποίο υπάρχει στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει και οι κάτοικοι αναγκάζονται να ταξιδεύουν στα γύρω νησιά για μια απλή ακτινογραφία.»