Εξελίξεις στον ΑΕΡΑ μετά το ματς με τον Ηρακλή

Σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο στο γήπεδό του ο ΑΕΡΑ, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Υποδέχεται στις 14.45 τον Ηρακλή Μαριτσών, έχοντας στόχο τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν μακριά από περιπέτειες. Σαφώς και είναι αντικειμενικές οι δυσκολίες του αγώνα, μιας και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν φέτος, μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Κατηγορίας.

Ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου θέλουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες  στη συνέχεια. Ο κόουτς της ομάδας προετοίμασε τους παίκτες του για τον σκοπό αυτό. Τους έχει όλους στη διάθεσή του, εκτός από τον Πλύγκο που δεν γυμνάσθηκε ολόκληρη την εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, οι Διοικούντες σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον ΑΕΡΑ στη συνέχεια.

Όπως έγινε γνωστό χθες με τις περιπτώσεις αυτές – τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αναφερθεί- η Διοίκηση θα ασχοληθεί αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Μ. Βέβαια στόχος είναι να ευοδοθούν και οι τρεις περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμοι οι παίκτες να βοηθήσουν αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.