Μια γιορτή για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου

Μια γιορτή για το  Εθνικό Θέατρο Ρόδου

Μια γιορτή για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 697 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, προγραμματίζει σειρά δράσεων με επίκεντρο το Εθνικό Θέατρο Ρόδου και τίτλο: "Μια γιορτή για το Εθνικό Θέατρο".

Στόχοι της διοργάνωσης είναι:
- η ενημέρωση του κοινού και η ανταλλαγή απόψεων με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για την πορεία και τις προοπτικές της ολοκλήρωσης και απόδοσης του Εθνικού Θεάτρου στη νέα εποχή και

- η συμμετοχή σε μια γιορτή, που θα αναπτυχθεί κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου, στην οποία θα συμμετέχουν οι πολίτες είτε ως θεατές είτε ως φορείς καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινώνεται σταδιακά.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ τώρα το mouse pad με ημερολόγιο του 2019, που είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση και σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα στηρίξουν οικονομικά τις εκδηλώσεις. Μπορείτε να προμηθευτείτε το mouse pad-ημερολόγιο:
• τηλεφωνώντας στον αριθμό: 6947731002 (κα Σέβη Νικολάου – Ηλιοπούλου)
• στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση:
sarpok.rodou@gmail.com

την Παρασκευή 21/12 (17:00-21:00) και το Σάββατο 22/12 (11:00-17:00) κατά τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου, στο Κατάλυμα της Αγγλίας. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων