Αναχωρεί σήμερα ο Διαγόρας με στόχο το «διπλό» στην Παλλήνη

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει του αυριανού δύσκολου παιχνιδιού που θα δώσει στην Παλλήνη, κόντρα στη δυνατή ομάδα του Παλληνιακού που είναι 3η στο βαθμολογικό πίνακα.

Στόχος του Διαγόρα στο ματς που θα ξεκινήσει στις  15.00, είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, να συνεχίσει  τα νικηφόρα αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στη δεύτεροι θέση, κλείνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος, αφού στην 13η αγωνιστική της 6ης Ιανουαρίου, θα κάνει το ρεπό του.

Οι «κυανέρυθροι» μελετούσαν όλη την εβδομάδα τον αντίπαλό τους, ο οποίος είναι δυνατός στην έδρα του. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ζητά από τους παίκτες του την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλο, αλλά και τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν στα ενενήντα λεπτά του αγώνα.

Γι’  αυτό το ματς κι ο Πέτρος Ρουτζιέρης επέλεξε τους δεκαοκτώ του αυριανού αγώνα και της αποστολής. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Φυλαχτός, Τσάμης, Ντουαλά, Ευαγγελιδάκης, Γιώργου, Γερόλυμος, Γλυνός, Δήμας, Καρπαθάκης, Μουκίδης, Μπαξεβάνος, Μπουρλάκης, Ντερτιλής, Παγώνης, Προβατίδης, Τσαγκάρης, Χατζησάββας και Κοντός. Όπως φαίνεται και στην αποστολή ο «γηραιός» είναι «πάνοπλος» για τον αυριανό αγώνα.

Η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα. Στο πρόγραμμά του ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει συμπεριλάβει και ελαφρά προπόνηση στο γήπεδο της Παλλήνης, η οποία θα γίνει, εάν ο καιρός φυσικά το επιτρέπει. Εάν όχι, ο Διαγόρας θα πάει χωρίς άλλη προπόνηση στο αυριανό παιχνίδι.