Είναι ντέρμπι και είναι όλα ανοιχτά…

Ως ένα κλασικό ντέρμπι αντιμετωπίζουν οι Καλυθενοί το σημερινό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, που τους στέλνει στον Αρχάγγελο για να αντιμετωπίσουν τον Άρη, που το τελευταίο διάστημα, διανύει περίοδο φόρμας. Το  ίδιο βέβαια ισχύει και για την οιμάδα του Απόλλωνα, που έχει ένα καλό σερί νικών, το οποίο θέλει να συνεχίσει. Άλλωστε το κλίμα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των «κυανοκίτριων» είναι πολύ καλό και θέλουν να κλείσουν με επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018.

Ταυτόχρονα θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν και σε απόσταση… βολής από την 1η θέση, της οποίας υπολοίπονται 4 βαθμούς.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του την Πέμπτη κι αμέσως μετά έβγαλε την αποστολή την οποία απαρτίζουν 19 «ετοιμοπόλεμοι».

Εκτός έμεινε ο Γιώργος Φωτεινής που δεν έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα τραυματισμού (τράβηγμα) που τον ταλαιπωρεί. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Κίτσος, που ακόμη δεν έχει συμπεριληφθεί σε 18άδα, αφού ξεκίνησε προετοιμασία το Νοέμβρη.

Τους ποδοσφαιριστε΄ς που θα έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Καμπούρης είναι: Κουφάλης, Ροδίτης, Φλεβάρης, Γεωργιάδης. Μουχαρέμι, Πέπας Ο., Θεοδοσίου, Νικολός, Χαλκιαδάκης, Μαθιός, Χατζηκοσμάς, Σαββούλης Τ., Μπαϊρακτάρης, Σαββούλης Α., Κώστας, Γιορδαμνής, Κυρίτσης, Διακουράκης και Μίσκου.