Ποια διαφορά; Για τη Ρόδο παραμένει «τελικός»!

Πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries η 12η αγωνιστική είχε «σημαδευτεί» ως αυτή που θα φιλοξενούσε το πρώτο από τα δύο απόλυτα ντέρμπι της χρονιάς, αυτό ανάμεσα στη Ρόδο και τον ΔΙ.Α. , ακριβώς επειδή οι περισσότεροι πίστευαν πως αυτές οι δύο θα ήταν οι ομάδες που θα ξεχώρισαν ως οι κυρίαρχες του πρωταθλήματος.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, η πορεία των Κώων αποδείχθηκε χειρότερη των εκτιμήσεων, η αυριανή σύγκρουση των δύο ομάδων έχασε το «προνόμιο» να χαρακτηριστεί ντέρμπι κορυφής, ωστόσο δεν παύει να παραμένει ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων για τα «ελάφια», τα οποία συνεχίζουν να διατηρούν την οπτική του καλοκαιριού.

Στο δικό τους μυαλό, η σημερινή διαφορά των εννέα βαθμών δεν υφίσταται και όλα ξεκινούν από το μηδέν. Πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι κόντρα σ’ έναν άξιο σεβασμού αντίπαλο, το οποίο πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία…
 Η προετοιμασία των πρωτοπόρων θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου. 

Ο προπονητής Σάκης Δέδες εκτιμά πως η ομάδα του είναι πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμη και είναι βέβαιος, πως οι ποδοσφαιριστές που θα ριχτούν στη μάχη θα καταφέρουν να «κρύψουν» τις δύο σοβαρές απώλειες, που κατεγράφησαν στα ματς με τον Ορφέα και τον Ποσειδώνα Καρπάθου.
 Υπενθυμίζεται, πως στο πρώτο, η Ρόδος έχασε, με κάταγμα στο πλευρό, τον Ηλία Τριχάκη, ο οποίος θα επανέλθει μετά τις γιορτές, ενώ στο δεύτερο, θύμα της ατυχίας έπεσε ο Στέλιος Χατζηπέτρος.

Το κάταγμα στον αστράγαλο θα κρατήσει εκτός γηπέδων τον έμπειρο αριστερό μπακ-χαφ τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.  
 Εξυπακούεται πως τα «ελάφια» θέλουν να αγωνιστούν αύριο μπροστά σε εξέδρες με πολύ κόσμο και παλμό.