Μπαζάρ χειροποίητων χριστουγεννιάτικων κατασκευών

Μπαζάρ  χειροποίητων  χριστουγεννιάτικων κατασκευών

Μπαζάρ χειροποίητων χριστουγεννιάτικων κατασκευών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

O Σύλλογος Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου διοργανώνει bazaar xειροποίητων xριστου­γε­ννιάτικων κατασκευών και λιχουδιών με εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών για παιδιά την Παρασκευή 21/12 από 5 έως 9 μ.μ. και το Σάββατο 22/12 από τις 11 έως τις 6μ.μ. στο Κατάλυμα της Αγγλίας, στη μεσαιωνική πόλη Ρόδου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. η Μαρία Πάσσαρο θα παρουσιάσει το παραμύθι "Η μπουγάδα του Αη Βασίλη" και το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 5-6 το απόγευμα το κλείσιμο της γιορτής θα γίνει με λαχειοφόρο αγορά με αντικείμενα του bazaar.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται τα ακόλουθα βιβλία, ανατυπώσεις του Συλλόγου μας:
1) Το κλασικό ιστορικό βιβλίο «Geschichte der alten Rhodier/ Ιστορία των αρχαίων Ροδίων» του H. Van Gelder (Haag, 1900).
2) Ο συλλεκτικός τόμος: Εδουάρδου Μπιλιότου & Αββά Κοτρέ, Η νήσος Ρόδος, μτφρ. υπό Μ. Μαλλιαράκη και Σ. Καραβοκυρού, [Ρόδος],1881 και το βιβλίο Ηλία Κόλλια, Βαγγέλη Παυλίδη (εικονογράφηση), Τα χειρόγραφα των μαϊστόρων, Ρόδος 2018.

Θα διατίθεται επίσης:
το mousepad-ημερολόγιο 2019, με θέμα το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Συλλόγου μας για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου

Αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο "Ταφικό συγκρότημα των κλασικών χρόνων στη Ρόδο"