Μπαζάρ  χειροποίητων  χριστουγεννιάτικων κατασκευών

O Σύλλογος Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου διοργανώνει bazaar xειροποίητων xριστου­γε­ννιάτικων κατασκευών και λιχουδιών με εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών για παιδιά την Παρασκευή 21/12 από 5 έως 9 μ.μ.  και το Σάββατο 22/12 από τις 11 έως τις 6μ.μ. στο Κατάλυμα της Αγγλίας,  στη μεσαιωνική πόλη Ρόδου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις  7.30 μ.μ. η Μαρία Πάσσαρο θα παρουσιάσει το παραμύθι "Η μπουγάδα του Αη Βασίλη" και το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου  στις 5-6 το απόγευμα  το κλείσιμο  της   γιορτής θα γίνει  με  λαχειοφόρο αγορά με αντικείμενα του bazaar.

 Στην εκδήλωση  θα διατίθενται  τα ακόλουθα βιβλία, ανατυπώσεις  του Συλλόγου μας:
1) Το κλασικό  ιστορικό  βιβλίο  «Geschichte der alten Rhodier/ Ιστορία των αρχαίων Ροδίων» του H. Van Gelder (Haag, 1900).
2) Ο συλλεκτικός τόμος: Εδουάρδου Μπιλιότου & Αββά Κοτρέ,  Η νήσος Ρόδος, μτφρ.  υπό Μ. Μαλλιαράκη και Σ. Καραβοκυρού, [Ρόδος],1881 και το  βιβλίο  Ηλία  Κόλλια, Βαγγέλη Παυλίδη (εικονογράφηση), Τα χειρόγραφα των μαϊστόρων, Ρόδος 2018.

Θα διατίθεται επίσης:
το mousepad-ημερολόγιο 2019, με θέμα το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Συλλόγου μας  για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.