Κινητοποιεί τον κόσμο του το «Ροδίων»

Ιδιαίτερη κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες μέρες στο «Ροδίων Αθλησις». Η ομάδα της πόλης μας, θέλει αύριο και μεθαύριο στους αγώνες  με τον Φοίβο Μελισσίων, για το πρωτάθλημα της Α2 και το Κύπελλο βόλεϊ των Ανδρών αντίστοιχα,να έχει κοντά τον κόσμο της .Υπενθυμίζεται πως το ματς της Κυριακής, θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Καλλιθέας, ενώ το παιχνίδι του Κυπέλλου, θα γίνει την Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Κλειστό του «Ροδίων».

Και μπορεί το δεύτερο ματς του Κυπέλλου να διεξάγεται σε ακατάλληλη για παρουσία κόσμου ημέρα και ώρα, ωστόσο το φίλαθλο κοινό της ομάδας, μπορεί τουλάχιστον να κατακλύσει το Κλειστό της Καλλιθέας. 

Το τέλος του α΄ γύρου (7η αγωνιστική) βρίσκει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα το «Ροδίων Αθλησις», που θα κυνηγήσει μέσα από ολόκληρη την αγωνιστική διαδικασία, την άνοδο στην Volleyleague.

Είναι απαραίτητο όμως μια ομάδα με τέτοιους στόχους, να έχει τον κόσμο του στην εξέδρα και να υποστηριχθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Αγωνιστικά ο Σπύρος Γκολίτσης, δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα με τους παίκτες του. Μοναδικός απών θα είναι ο Χρήστος Μοσχούς ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους. Τη θέση του πιθανότατα στη δωδεκάδα, θα πάρει ο Καφαντάρης, ο οποίος δείχνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 
Σήμερα ωστόσο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, θα γίνουν τρεις αγώνες το πρόγραμμα των σημερινών παιχνιδιών και οι διαιτητές τους έχουν ως εξής: 
Σήμερα
*Αιγίου -19.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΕΠ Ολυμπιάς
Διαιτητές: Πετούσης-Λιναρδάτος
*Παραλίας -18.00- ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΣ Πανερυθραϊκός Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος-Τσουμελέας
*Μίλωνα -17.30- ΓΣ Πανιώνιος - ΟΦΗ 
Διαιτητές: Κατσούλης Β.-Οικονόμου Β.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Δευτέρα
 
*Κλειστό Ροδίων Παιδεία-11.30-«Ροδίων Αθλησις»-Φοίβος
Διαιτητές: Σταματίου-Μενεσλής