Ο Κένταυρος στο Πανελλήνιο Τοξοβολίας

Με καλούς οιωνούς ταξιδεύουν οι εφτά μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του ΑΣ.  Κένταυρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, όλων των κατηγοριών 18μ., στο ολυμπιακό τόξο,  που θα γίνει σήμερα και αύριο.

 Η διοργάνωση αφορά τις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων, τα αγωνίσματα των οποίων θα γίνουν την πρώτη μέρα και αυτές των Ανδρών-Γυναικών Α’ και Β’ τη δεύτερη στο κλειστό γυμναστήριο-προπονητήριο των Ολυμπιακών Αγώνων στη Σχολή Ικάρων της Δεκέλειας στο Τατόι.

Η αποστολή του Κένταυρου: 
Παίδες – Έφηβοι

Κιαζημουσταφά Σταματία
Κηπουρού Τσαμπίκα
Γιαννάς Γεώργιος
Μιτζέλος Εμμανουήλ
Φαρμακίδης Βασίλης

Άνδρες
Κηπουρός Σάββας 
Παπαβραμίδης Ντίνος

Η συμμετοχή των παιδιών θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και όχι μόνο, ενώ την ομάδα στηρίζει η πιστοποιημένη προπονήτρια Τοξοβολίας Τουμπανάκη Ματίνα.

Να τονίσουμε ότι η ομάδα τοξοβολίας αναγκάστηκε να αναχωρήσει την Πέμπτη 13 και να επιστρέψει Τρίτη 18 του μήνα, κάνοντας  απουσίες στα σχολεία τους οι μαθητές με τρεις διανυκτερεύσεις, για λόγους συγκοινωνιακούς και οικονομικούς εξαιτίας του υψηλού κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και για το επιπλέον κόστος-χαράτσι που αναγκάζονται οι αθλητές να πληρώνουν όταν μεταφέρουν τον εξοπλισμό του αθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση το τόξο, αφού οι αεροπορικές εταιρίες απαράδεκτα απαιτούν πληρωμή 30€ σε κάθε σκέλος του ταξιδιού.

Πληροφορίες για τα μαθήματα Τοξοβολίας του Α.Σ. Κένταυρος: 6936618366,rodiga@otenet.gr