Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ηρακλής Λάρδου

Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ηρακλής Λάρδου

Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ηρακλής Λάρδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε νέα νίκη (2-1) χθες εντός έδρας με την Τήλο, στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής για τη Β’ Κατηγορία

Την πραγματικά καλή του εικόνα ξεκινά να δείχνει ο Ηρακλής Λάρδου μέσα από τις νίκες συνδυασμένες με καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές. Χθες στην αναμέτρηση με την Τήλο που άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Βασίλη Χαρίτου πήραν τους τρεις βαθμούς χάρις στο τελικό 2-1 και βρίσκονται στη 3η θέση της βαθμολογίας με παιχνίδι φυσικά περισσότερο. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 15’, όταν ο Πασιάλης πάσαρε στον Χαρίτο κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει η Τήλος στο 38’ με συνδυασμό Ηρακλή Σακελλάρη και Μόσχου και προβολή του δεύτερου. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Νικηταράς στο 48’ κι αφού είχε περάσει μόλις πριν τρία λεπτά ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Πλάτσης με βοηθούς τους Τσέτσο και Μαυρουδή.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Παπαϊωάννου, Κούκι, Δημπάλης (70’ Διακογεωργίου), Μπραχούσι, Συμεωνίδης, Ευαγγελίδης (78’ Μουστάκας), Αμπελάς (87’ Φάκκας), Πασιάλης, Χαρίτος, Καμμάς (46’ Νικηταράς).

Τήλος: Χατζηνικόλας, Σακελλάρης Κυρ.Κ. (81’ Κουρούκλης), Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ. Μ., Σγκούρος, Λεφτσένκο (60’ Χαραλαμπάκης), Φυλακούρης, Σακελλάρης Η., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή