Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ηρακλής Λάρδου

Την πραγματικά καλή του εικόνα ξεκινά να δείχνει ο Ηρακλής Λάρδου μέσα από τις νίκες συνδυασμένες με καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές. Χθες στην αναμέτρηση με την Τήλο που άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Βασίλη Χαρίτου πήραν τους τρεις βαθμούς χάρις στο τελικό 2-1 και βρίσκονται στη 3η θέση της βαθμολογίας με παιχνίδι φυσικά περισσότερο. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 15’, όταν ο Πασιάλης πάσαρε στον Χαρίτο κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει η Τήλος στο 38’ με συνδυασμό Ηρακλή Σακελλάρη και Μόσχου και προβολή του δεύτερου. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Νικηταράς στο 48’ κι αφού είχε περάσει μόλις πριν τρία λεπτά ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Πλάτσης με βοηθούς τους Τσέτσο και Μαυρουδή.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Παπαϊωάννου, Κούκι, Δημπάλης (70’ Διακογεωργίου), Μπραχούσι, Συμεωνίδης, Ευαγγελίδης (78’ Μουστάκας), Αμπελάς (87’ Φάκκας), Πασιάλης, Χαρίτος, Καμμάς (46’ Νικηταράς).

Τήλος: Χατζηνικόλας, Σακελλάρης Κυρ.Κ. (81’ Κουρούκλης), Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ. Μ., Σγκούρος, Λεφτσένκο (60’ Χαραλαμπάκης), Φυλακούρης, Σακελλάρης Η., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου.