Στη Θολό το Κλεάνθης-Ποσειδώνας

Να ξεφορτωθεί οριστικά τους ούτως ή άλλως ελάχιστους λόγους που του απέμειναν για να ρίχνει ματιές στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας θα προσπαθήσει ο Κλεάνθης στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

 Αν υπάρχει κάτι που προβλημάτιζε τον Ανδρέα Σταύρου, ήταν πρωτίστως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Παραδεισίου.  Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει επιβαρύνει τον χλοοτάπητα των εγκαταστάσεων του Κλεάνθη και προκειμένου να μην εκθέσουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στον κίνδυνο μίας «λασπομαχίας», οι άνθρωποι της διοίκησης ζήτησαν χθες το βράδυ από την ΕΠΣΔ να μεταφέρει την έδρα διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο Θεολόγου, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

 Όσο για τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ανδρέας Σταύρου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή  τον Μανώλη Ευγενικό, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, το απόγευμα της Πέμπτης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.  

 Περαστικά στον πρόεδρο

  Ένα σπασμένο πόδι κόστισε στον Μανώλη Παπακωνσταντίνου το ατύχημα που είχε την Πέμπτη στη δουλειά του. Ο πρόεδρος του Κλεάνθη ξεκουράζεται στο σπίτι του, την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την προσδοκία να μην χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ σύσσωμα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του συλλόγου του εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση.