Παιχνίδι νίκης στον Πύργο

Tο αυριανό ματς στον Πύργο που θα δώσει ο Ιάλυσος κόντρα στον Πανηλειακό, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Στο παιχνίδι αυτό θα υπάρξουν αντικειμενικές δυσκολίες, που προέρχονται κύρια από τη θέληση των γηπεδούχων να ξαναμπούν στην προσπάθεια διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί τουλάχιστον στα μπαράζ ανόδου, καθώς θέμα δυναμικότητας δεν τίθεται, αφού η πλάστιγγα στον τομέα αυτό γέρνει προς το μέρος του Ιάλυσου.

Η 12η αγωνιστική όμως, σαφέστατα και χρειάζεται προσοχή από τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους παίκτες του. Ο νέος τεχνικός της Ροδίτικης ομάδας, θέλει να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο. 
Χθες γύμνασε τους παίκτες του στο Ενωσιακό γήπεδο και σήμερα το πρωί θα κάνει ελαφρά προπόνηση στο «Οικονομίδειο» λίγο πριν ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής, που θα φύγουν για την Αθήνα λίγο αργότερα. 
Μοναδικός απών από το αυριανό ματς που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, θα είναι ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ…ΚΑΛΕΣΜΑ 
Στο μεταξύ με αφορμή τον αυριανό μεσημεριανό αγώνα στον Πύργο, ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο του, στην οποία μάλιστα αναφέρονται τα εξής:
«H ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή στις 12μ. δίνει ένα ακόμα κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ιάλυσο Ρόδου για την 12η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με προβλήματα τραυματισμών και απουσιών αλλά και τιμωριών, αφού έτσι αποφάσισαν κάποιοι, αλλά και μεγαλύτερο πάθος και πείσμα από ποτέ, ο Πανηλειακός θα παίξει όπως σε κάθε αγώνα για τη νίκη, για να αποδείξει ότι δε λυγίζει όσο εύκολα θεωρούν ορισμένοι.
Χωρίς εσάς όμως, χωρίς τον κόσμο του αυτό δε γίνεται!

Την Κυριακή γεμίζουμε με την παρουσία μας και τη φωνή μας το Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης» για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας και να δείξουμε τη δύναμή μας προς πάσα κατεύθυνση!»