Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του “Κινήματος Αλλαγής”

Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις θα είναι το ψηφοδέλτιο στη Δωδεκάνησο  του “Κινήματος Αλλαγής” (ΚΙΝΑΛ) κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές (όποτε γίνουν). Αυτό αναφέρουν χτεσινές δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αθήνα σύμφωνα με τις οποίες η σχετική ανακοίνωση πρόκειται να γίνει αύριο Κυριακή από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου υποψήφιος πιθανόν και να μην είναι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, αλλά μέχρι τώρα παραμένει μία θέση κενή, οπότε όλα εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτά.

Αύριο το ΚΙΝΑΛ πρόκειται να ανακοινώσει υποψήφιους βουλευτές σε όλους τους νομούς της χώρας και –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- για τη Δωδεκάνησο πρόκειται να ανακοινωθούν έξι από τις επτά θέσεις. Ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο θα μετάσχουν οι:

- Δημήτρης Κρεμαστινός, βουλευτής
-  Ελευθερία (Λίτσα) Φτακλάκη, περιφερειακή σύμβουλος
- Βασίλης Χατζηγιακουμής, πρώην δήμαρχος Δικαίου Κω, πολιτικός μηχανικός
- Γιάννης Χαροκόπος, μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος
- Βάιος Καλοπίτας, μηχανικός περιβάλλοντος
- Κατερίνα Γαβαλά,  γιατρός.

Η έβδομη θέση στο ψηφοδέλτιο είναι ανοικτή και εάν δεν καταληφθεί από τον κ. Νικητιάδη, μάλλον θα επιλεγεί άλλο στέλεχος του “Κινήματος Αλλαγής”.
Από τους παραπάνω, υποψήφιοι βουλευτές στις προηγούμενες εκλογές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ήταν οι Δημήτρης Κρεμαστινός, Κατερίνα Γαβαλά, Γιάννης Χαροκόπος και Βάιος Καλοπίτας.