Στην αντεπίθεση το «Ροδίων Άθλησις»

Στην αντεπίθεση το «Ροδίων Άθλησις»

Στην αντεπίθεση το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Υποδέχεται σήμερα στις 14.00 στο κλειστό της Καλλιθέας τον Φοίβο Μελισσίων με σκοπό την επάνοδο στις νίκες

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 στο βόλεϊ. Το «Ροδίων Αθλησις» στις 14.00 στο Κλειστό της Καλλιθέας, θα φιλοξενήσει την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, η οποία δεν ακολουθεί πορεία άλλων περιόδων, ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, το “Ροδίων Άθλησις” θέλει σήμερα τη νίκη με καλό βόλεϊ και θέαμα, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά κορυφής, παρά την απώλεια βαθμών στην Κρήτη.

Ο Σπύρος Γκολίτσης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και τους κάλεσε όλους να είναι στο γήπεδο, λίγη ώρα πριν το πρώτο σερβίς. Μοναδικός απών θα είναι ο Χρήστος Μοσχούς, ο οποίος θα απουσιάσει και από την αυριανή συνάντηση για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτό που θέλουν όμως σήμερα Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο-κόσμημα για το νησί μας, στο οποίο είχε διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία το F4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που ανέδειξε Κυπελλούχο τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ένα από τα παιδιά εκείνου του τελικού, ο Χάρης Σακόγλου, φοράει τη φανέλα και προσφέρει υπηρεσίες αυτή την περίοδο που διανύουμε στο «Ροδίων Αθλησις».

Τα στάνταρ τα αγωνιστικά είναι υψηλά κι αυτό που ζητείται απ’ όλους, είναι η παρουσία των φίλων της ομάδας στην εξέδρα. Το «Ροδίων» -όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και σε όλα τα άλλα που θ’ ακολουθήσουν για τον β΄ γύρο- θέλει τον κόσμο του στο πλευρό του. Το σημερινό υπενθυμίζεται πως είναι το τελευταίο του α’ γύρου και το «Ροδίων» θέλει να ξεκινήσει από τώρα την αντεπίθεση προς την κορυφή.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας