«Ξέσπασε» στην Κρεμαστή ο Δαμάγητος

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 ο Δαμάγητος χθες ως φιλοξενούμενος στην Κρεμαστή, στην αναμέτρηση με τον νεανικό Νηρέα κι έφτασε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Κύπρο.

Το τελικό 0-6 δεν αφήνει περιθώρια για την όποια κριτική κι ανάλυση στο παιχνίδι αφού η ομάδα του Θεολόγου ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκειά του. Σε ό, τι αφορά τα γκολ, ο Δαμάγητος πέτυχε το πρώτο στο 12’ με την ωραία κεφαλιά του Τόμπσον και μ’ αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Θέλοντας να εξασφαλίσει όσο γίνεται νωρίτερα τη νίκη, ο Δαμάγητος έκανε το 0-2 με τον Τόμπσον επίσης, και ψηλοκρεμαστό πλασέ του στο 47’, για να συνεχιστεί ο «χορός» των γκολ έξι λεπτά μετά αφού σκόραρε πλασάροντας ωραία μέσα από την περιοχή ο Μάτσης. Ο ίδιος παίκτης και με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε κι άλλο τέρμα στο 55’, βρίσκοντας όμως το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Πασσάλης στο 58’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Τόμπσον ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και αυτός το… έκλεισε στο 68’ αφού πλάσαρε ψηλοκρεμαστά για το τελικό 0-6. Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Τσιβίτη και Γιαννούλη.

Οι ομάδες:
Νηρέας: Κεβάνι, Κρητικός (50’ Σινάνης), Ζουρδής Φ., Μάργαρης, Ταβερνάρης, Καρίνος, Παπανικόλας, Σταυλάς, Ζουρδής Μ., Σαββάκης, Ντουλάι (82’ Φλεβάρης)
Δαμάγητος: Μάτσης Π., Μάτσης Α.(72′ Παπακωνσταντίνος), Γρηγοριάδης, Γουμαράς, Αξιώτης(61’ Ζερβός), Λαθούρης, Μέμα, Μόσκιου, Τόμπσον (61’ Νικολίτσης), Μπαγιολλάρι, Πασσάλης.