Στο ΣΕΦ με Ροδίτες  οι διοργανώσεις κλειστού στίβου

Συνάντηση με τον διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Γιώργο Δημόπουλο, θα έχουν σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας, Ανδρέας Γκόγκας.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν, προκειμένου να καταλήξουν στον τελικό προγραμματισμό, που αφορά τη χρήση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.
Η ομοσπονδία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επιθυμεί να διοργανώσει στο ΣΕΦ δύο ημερίδες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Για την ώρα καμία από τις διοργανώσεις δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού ακόμα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο έχει ενταχθεί στο καλεντάρι θεωρείται αμφίβολο, αν τελικά θα γίνει στις 9-10 Φεβρουαρίου.

Στις ενδιαφέρουσες αυτές διοργανώσεις θα λάβουν μέρος αθλητές-αθλήτριες από τους συλλόγους της περιοχής μας και όχι μόνο, όπως η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης στα 60μ., Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η αθλήτριά μας θέλει το 2019 να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου που θα γίνει στη Γλασκώβη από 1 έως 3 Μαρτίου.