Έχει μπροστά του μεγάλη ανηφόρα...

Έχει μπροστά του μεγάλη ανηφόρα...

Έχει μπροστά του μεγάλη ανηφόρα...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Οι επόμενες σαράντα μέρες θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του Κολοσσού H Hotels στην Basket League. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του «τελικού» με το Ρέθυμνο

Αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο και το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός H Hotels έχει μπροστά του ένα ανηφορικό μεν, κομβικό δε, μονοπάτι το οποίο ή θα τον βάλει σε τροχιά παραμονής ή θα τον εκτροχιάσει εντελώς.

Δεδομένου ότι ο Φεβρουάριος είναι «άδειος» αγωνιστικά (διάλειμμα στο πρωτάθλημα για ένα μήνα λόγω τελικού Κυπέλλου, All Star Game και εθνικής ομάδας) και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εμφανιστεί μία ομάδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, οι επόμενες σαράντα μέρες θα κρατήσουν τους «θαλασσί» σε εγρήγορση προκειμένου να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Σε αυτό το διάστημα λοιπόν υπάρχουν στο πρόγραμμα τρία do or die παιχνίδια στο Βενετόκλειο, με Ρέθυμνο (22/12), ΠΑΟΚ (5/1) και Χολαργό (26/1). Τα εκτός έδρας είναι «φωτιά και λάβρα» αλλά τουλάχιστον ένα θα πρέπει να το «χτυπήσουν». Το γεγονός ότι είναι στις έδρες τριών εκ των πρώτων πέντε της βαθμολογίας σαφέστατα δεν το κάνει εύκολο αλλά για τις δυσκολίες του προγράμματος έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά από την ημέρα της κλήρωσης.

Έχουμε και λέμε: Περιστέρι στις 29/12, ΑΕΚ στις 12/1 και Προμηθέας στις 19/1 έχουν υψηλό βαθμό «επικινδυνότητας» όμως το Περιστέρι δεν είναι και τόσο άτρωτο όπως απέδειξε ο Πανιώνιος και στην Πάτρα ο Κολοσσός έκανε πέρσι νικηφόρο πέρασμα όντας και πάλι άουτ σάιντερ.

Φυσικά, οι ρεαλιστικές πιθανότητες αναφέρουν ότι το ματς στη Χαλκίδα με την Κύμη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος (2/2) είναι αυτό που θα κυνηγήσει περισσότερο.
Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορούν να περιμένουν γιατί τώρα προέχει το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Οι δύο νησιώτες έπαιξαν πλέι οφ τη σεζόν 2016-17 και είχαν διεκδικήσει την εξάδα. Φέτος αμφότεροι μάχονται με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία τους…

Τα εισιτήρια του «τελικού»
Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels έκανε γνωστό ότι «η διάθεση των εισιτηρίων για τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με Ρέθυμνο Cretan Kings (22/12, 15.00’) για τη 10η αγωνιστική της Betshop Basket League έχει ξεκινήσει.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) έως και την Παρασκευή από τις δέκα έως τις δύο.
-Την ημέρα του αγώνα από τις έντεκα στο εκδοτήριο του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».

Νέα ρεκόρ από τον Μαυροειδή
Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε εξαιρετική δουλειά στις δύο ρακέτες στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας στο δεύτερο φετινό double-double, με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ (στο ματς με την Κύμη είχε 22π. και 13ρ. προτού αποβληθεί με πέντε φάουλ και δεν παίξει καθόλου στη δεύτερη παράταση).

Ο διεθνής σέντερ έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας τους Σον Έβανς και Μίλαν Μιλόσεβιτς πίσω από τον Κρις Χόρτον. Ο Κολοσσός H Hotels είναι στην 3η θέση με τρία double-double, πίσω από την Κύμη και το Λαύριο Aegean Cargo που έχουν από τέσσερα.
Με τα 11 ριμπάουντ που είχε το Σάββατο, ο Μαυροειδής έγινε ο 25ος στην ιστορία της Betshop Basket League που έφτασε τα 1.300.

Παράλληλα, με την 282η εμφάνισή του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Περικλή Δορκοφίκη κι ανέβηκε στην 53η θέση της αντίστοιχης λίστας ενώ με τα πέντε εύστοχα δίποντά του, έφτασε τα 732 κι ανέβηκε στην 33η θέση, προσπερνώντας τον Παναγιώτη Φασούλα.

Διαβάστε ακόμη

Η δωδεκανησιακή αποστολή για το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Συνεργασία του Κένταυρου με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την ανάπτυξη στη Ρόδο

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού