Καλλιθέα: Η χρονιά να κλείσει με νίκη

Καλλιθέα: Η χρονιά να κλείσει με νίκη

Καλλιθέα: Η χρονιά να κλείσει με νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή στις 17.00’ η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον ΕΦΑΟΖ στο κλειστό του Ζωγράφου, για τη 10η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, στο τελευταίο για το 2018 παιχνίδι της. Η ομάδα της Αθήνας έχει ήδη έξι νίκες σε εννέα ματς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας όμως ο Όμιλος είναι ήδη αρκετά περίπλοκος κι έχουμε δει πολλές εκπλήξεις.

Όλοι στην Καλλιθέα συμφωνούν ότι έχει αδικήσει τον εαυτό της έως τώρα κι έχει χάσει τουλάχιστον τρία παιχνίδια μέσα από τα χέρια της. Ίσως τελικά το κακό να τρίτωσε και σιγά σιγά ν’ αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και τις νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία.
Μία βασική παράμετρος σε αυτήν την προσπάθεια είναι να βρει τον παλιό, καλό του εαυτό ο Γιάννης Σκορδάλης πάνω στον οποία η Καλλιθέα ποντάρει πολλά.

Μαζί με τον Σταύρο Παρδακά είναι οι κύριες «αιχμές» της ροδίτικης ομάδας όμως από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά, ο έμπειρος γκαρντ φαίνεται να διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Θεωρείται βέβαιο πως η Καλλιθέα θα κάνει πολύ καλύτερα πράγματα μόλις ο Σκορδάλης επιστρέψει στα γνώριμα επίπεδα «θανάσιμης» αποτελεσματικότητας.

Φυσικά, η προσπάθεια για την παραμονή οφείλει να είναι ομαδική και η Καλλιθέα θα χρειαστεί και τους δώδεκα παίκτες της, έμπειρους και νέους, για να τα καταφέρει.
Στο παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Μαρινάκης του οποίου το δελτίο δεν ήταν έτοιμο την περασμένη αγωνιστική και δεν μπόρεσε να παίξει απέναντι στο Κορωπί.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου