Τρεις Δωδεκανήσιοι στην  πολιτική επιτροπή της Ν.Δ.

Τρεις Δωδεκανήσιοι εξελέγησαν στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 12ου Συνεδρίου του κόμματος, που διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες.

Πρόκειται συγκεκριμένα για την κ. Ευαγγελία Ζουρούδη - Βελέντζα (κατάγεται από τη Σύμη), η οποία εξελέγη μάλιστα όγδοη κατά σειρά, τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Τάκη Μιχαήλου και το μέλος της ΝΟΔΕ κ. Έφη Χαραλαμποπούλου.

Τα συγχαρητήριά του στους εκλεγέντες απηύθυνε ο κ. Γιάννης Παππάς, αναφέροντας τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα συνέδριο απόλυτα επιτυχημένο, ένα συνέδριο ενότητας και προοπτικής. Ενότητα που φάνηκε τόσο από τις παρεμβάσεις των συνέδρων όσο και από τις τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών της.
Όλοι έδειξαν ότι είμαστε μια «γροθιά», ώστε να βάλουμε τέλος στη σημερινή παρακμή.

Είμαι πεπεισμένος ότι είναι το τελευταίο συνέδριο που η μεγάλη παράταξη που υπηρετούμε, η Νέα Δημοκρατία, είναι στην αντιπολίτευση. Το 2019, είναι έτος εκλογών και όποτε θελήσει ο κ. Τσίπρας να τις κάνει το αποτέλεσμα θα είναι πανωλεθρία για αυτόν, πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει.

Παράλληλα θέλω να σταθώ στην εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος μας, μιας επιτροπής που αποτελείται από νέα μέλη, και το νέο δεν είναι αποκλειστικά ηλικιακό αλλά από νέα στελέχη, με φρέσκες ιδέες, με όρεξη για δουλειά, καταξιωμένα στους χώρους εργασίας τους και άφθαρτα.

Γίνεται σε όλους αντιληπτό ότι μια νέα γενιά έρχεται για να εμπλουτίσει και να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας.  Με ιδιαίτερη χαρά, δύο Δωδεκανήσιοι, δύο συμπατριώτες μας κατάφεραν να εκλεγούν στην Πολιτική Επιτροπή. Αναφέρομαι στον Τάκη Μιχαήλου, τέως πρόεδρο της ΝΟΔΕ, έμπειρο στέλεχος με πολυετή δράση και προσφορά και στην Έφη Χαραλαμποπούλου, μέλος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου οι οποίοι είναι η φωνή της Δωδεκανήσου στην Πολιτική Επιτροπή.
Τους συγχαίρω θερμά για την εκλογή τους και τους εύχομαι καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα”.