Ξεπεράστηκε το πρόβλημα  της καθαριότητας στο 17ο Δημοτικό

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, εκφράζει με επιστολή του στη “Ροδιακή” ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος κος Δημήτριος Εμμανουηλίδης.

Στην επιστολή του επισημαίνει συγκεκριμένα: “Σας ευχαριστούμε κατ’ αρχήν για το βήμα που μας δώσατε στην εφημερίδα “Η Ροδιακή”. Επίσης σας πληροφορούμε πως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ρόδου κος Παλαιολόγος Παλαιολόγου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου εξήγησε πως έχει εγκύψει στο σοβαρό θέμα της καθαριότητας του σχολικού μας συγκροτήματος και προχώρησε σε λύσεις στο μέτρο του δυνατού της υπηρεσίας στην οποία προΐσταται. Θεωρούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε και να επιλυθούν τα θέματα καθαριότητας του σχολείου μας.

Ανέλαβε να καλύψει το σχολείο μας και με τη βοήθεια για τη σωστή καθαριότητα των εξωτερικών χώρων. Είναι άνθρωπος υπεράνω μικροπολιτικών και μικροκομματικών συμφερόντων και χαιρόμαστε που έχουμε τέτοια στελέχη στην τοπική μας αυτοδιοίκηση”.