Με την κακοδαιμονία τους τα έχουν στο Φοίβο

Με την κακοδαιμονία τους τα έχουν στο Φοίβο

Με την κακοδαιμονία τους τα έχουν στο Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 111 ΦΟΡΕΣ

Γι’ άλλη μια φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, στο 1-1 με τον Αχαρναϊκό. Προπονήσεις μέχρι Παρασκευή και ακολουθεί πενθήμερη ξεκούραση

Έχουν κουραστεί στο Φοίβο να βλέπουν κάθε αγωνιστική το ίδιο… έργο. Η ομάδα να δημιουργεί τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και στο τέλος να μένει, στην καλύτερη, στην κατάκτηση ενός βαθμού.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη επέδειξαν χαρακτήρα και αφού ισοφάρισαν γρήγορα, έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με κορυφαία το πέναλτι που έστειλε άουτ στις καθυστερήσεις ο Νίκος Ορφανίδης (ήταν ο σκόρερ της ισοφάρισης).

Όλοι στο «ατρατόπεδο» της ομάδας της Κρεμαστής, ευελπιστούν με την αποχώρηση του 2018 να φύγει και η κακοδαιμονία και το νέο έτος να τους φέρει την τύχη που τους λείπει, γιατί από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχει παράπονο, αφού οι παίκτες του Φοίβου επιδεικνύουν κάθε φορά πάθος και μαχητικότητα στα παιχνίδια τους.

Πλέον η ομάδα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις 9 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, όπου θα βρεθεί στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διαγόρα.

Οι προπονήσεις θα συνεχοστούν μέχρι την Παρασκευή και στη συνέχεια ο Σάββας Ορφανίδης θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του πενθήμερο ρεπό, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή