Ποδοσφαιρικό προσκλητήριο ανθρωπιάς

Τη μνήμη του Νίκου Κυπραίου, όπως και όλα όσα πρέσβευε ο αείμνηστος παλιός διαιτητής και υπέροχος άνθρωπος, θα τιμήσει και φέτος ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

Την προσεχή Παρασκευή στις 3 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, για 6η συνεχόμενη χρονιά, το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα που θα συγκροτήσουν οι παράγοντες της ΕΠΣΔ, των σωματείων και οι παρατηρητές αγώνων και σ’ αυτή του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Εξυπακούεται πως ενεργό συμμετοχή στη διοργάνωση έχει και ο Σύνδεσμος Αγάπης, του οποίου ο Νίκος Κυπραίος υπήρξε μέλος.

Μάλιστα, στους ανθρώπους του δίνεται η ευκαιρία να καλύψουν την περασμένη χαμένη Κυριακή, καθώς το τουρνουά Κ 8, το οποίο είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο Παραδεισίου με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, Γιάννης Μικρόπουλος, και οι συνεργάτες του δεν αδράνησαν, συνεννοήθηκαν τηλεφωνικά με τους εκπροσώπους των ομάδων που επρόκειτο να λάβουν μέρος στο τουρνουά και οι τελευταίοι έχουν ήδη κινητοποιηθεί, δεχόμενοι τις προσφορές των μικρών ποδοσφαιριστών, των γονέων τους και των φιλάθλων. 

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στα γραφεία της Ένωσης το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ να συμβάλλει μπορεί ο καθένας, καθημερινά και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σύνδεσμος Αγάπης ενδιαφέρεται, προκειμένου να μοιράσει σε άπορες οικογένειες του νησιού, για συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως είναι το ελαιόλαδο, τα ζυμαρικά, τα όσπρια, οι κονσέρβες και το γάλα εβαπορέ.   

Η Ένωση καλεί όλα τα σωματεία της δύναμής της να εκπροσωπηθούν στο επικείμενο ραντεβού αγάπης και να στηρίξουν την προσπάθεια.