Βροντερό “παρών” στο  3ο καλλιτεχνικό χοροθέαμα

Μια ακόμη δράση περιελάμβανε το πρόγραμμα του «Ροδίων άθλησις» την προηγούμενη Κυριακή για τους μικρούς του φίλους  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Ο λόγος για το 3ο Καλλιτεχνικό Χοροθέαμα! Την  καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη παράσταση όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των αθλητικών τμημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής, των Μαζορετών αλλά και των τμημάτων Zumba, παρουσιάζουν τα προγράμματά τους στο κοινό!

Αυτή τη φορά, η συμμετοχή τόσο των αθλητών όσο και των θεατών  ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κατά  τη διάρκεια της εκδήλωσης,  παρουσιάστηκαν 20 τμήματα, με τις συμμετοχές των παιδιών  να φτάνουν τις 210 και  το κοινό να ξεπερνάει  τους 700 θεατές, κάνοντας το κλειστό γήπεδο του αθλητικού κέντρου να φαίνεται πολύ μικρό.

«Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  συγχαίρει θερμά  όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για την προσπάθειά τους  που κατέβαλαν από το Σεπτέμβριο έως τώρα!

Συγχαρητήρια όμως  αξίζουν και οι προπονήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής, Χριστίνα Παρίση και Χρύσα Ουζουνίδου, η Zumba instructor,  Σκιαδενή Γεράκη για την εξαιρετική τους δουλειά, η  κ. Ειρήνη Χατζηφούντα  για την παρουσίαση του προγράμματος, ο  κ. Δημήτρης Λάγκαλης για τη φωτογραφική κάλυψη του χοροθεάματος και τέλος όλοι όσοι έδωσαν το «παρών»  και  με το  ζεστό τους χειροκρότημα έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση στους μικρούς αθλητές. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με υγεία και ευτυχία!».