Ξεμπέρδεψε με το άγχος και περιμένει τα καλύτερα

Την εκτίμηση πως απλά δεν ήταν δυνατόν να μπλέξει σε περιπέτειες επιβεβαίωσε ο Κλεάνθης με τις επιδόσεις του στα τελευταία τέσσερα «καυτά» παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει.

Οι νίκες επί του Διαγόρα Βατίου και του Ορφέα, η ισοπαλία στα Κοσκινού με τον Διγενή και το πρόσφατο «τρίποντο» επί του Ποσειδώνα Καρπάθου, το οποίο μπορεί να μην ήρθε εύκολα, όμως συνδυάστηκε με διαστήματα καλής απόδοσης, ηρέμησαν οριστικά τους Παραδεισιώτες και τους επιτρέπουν πλέον να επανέλθουν στη διεκδίκηση των στόχων που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Προκειμένου να μην χαλαρώσει υπερβολικά η ομάδα και χάσει τον ρυθμό της, ο Ανδρέας Σταύρου έχει προγραμματίσει για την τρέχουσα εβδομάδα τρεις προπονήσεις κι ένα φιλικό την Παρασκευή με τον Ακουσίλαο στο γήπεδο των Φανών, ενώ άλλο ένα θα δώσει ο Κλεάνθης την επόμενη, πιθανώς με τον Δαμάγητο στη Θολό.

Το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα δεν άφησε πίσω του προβλήματα, ενώ ο τεχνικός του Κλεάνθη άκουσε με ικανοποίηση την είδηση για την επικείμενη επιστροφή από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες, του Τάσου Ατσίδη.