Αναγέννηση:  «Κάποιος βρισκόταν  σε άλλο γήπεδο…»

Με έκπληξη και εμφανή δυσαρέσκεια υποδέχθηκαν στον Έμπωνα τα παράπονα που έκανε δημοσίως ο Πολύστρατος για τη διαιτησία του πρόσφατου αγώνα του με την Αναγέννηση για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

 Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου δεν άφησαν τους ισχυρισμούς των Λαερμενών ασχολίαστους και εξέδωσαν την παρακάτω αιχμηρή ανακοίνωση:     

«Διαβάζοντας με έκπληξη την ανακοίνωση-διαμαρτυρία της ομάδας του Πολύστρατου, που σκοπό είχε την διαστρέβλωση της αλήθειας και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, δυστυχώς θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε γιατί μάλλον κάποιος από τους δυο βρισκόταν σε άλλο γήπεδο.

Είναι απορίας άξιο πως σε ένα παιχνίδι που η κατοχή ήταν 90-10 και το σκορ 4-1, η ηττημένη ομάδα βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας (φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ήταν και αμφίρροπο το ματς).

Αν έχετε αδικηθεί, όπως είπατε, σε προηγούμενα παιχνίδια, είναι ένα θέμα που πρέπει να το δείτε εσείς και να μην βάζετε στη μέση τη δικιά μας ομάδα, γιατί οι ίδιοι μας δώσατε συγχαρητήρια μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα για την απόδοσή μας.   

Κύριοι, για να μην γίνουμε κουραστικοί, η ομάδα μας ποτέ δεν είχε την εύνοια της διαιτησίας ούτε θα τη ζητήσουμε ποτέ, και γι’ αυτό είμαστε πάρα πολύ περήφανοι. Αφήστε μας να ευχαριστηθούμε αυτό που έχουμε δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια και μην προσπαθείτε να μειώσετε την προσπάθεια που γίνεται και την έχει αναγνωρίσει όλος ο φίλαθλος κόσμος.    
Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».