Το Σάββατο με την Ολυμπιάδα

Για τους παίκτες του «Ροδίων Αθλησις» δεν υπάρχουν ακόμα διακοπές. Προπονούνται και προετοιμάζονται κανονικά, για ένα ακόμα παιχνίδι  πριν τα Χριστούγεννα.

Πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (1η του β΄ γύρου) της Α2 βόλεϊ ανδρών. Οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα και σε αυτό τον αγώνα από τη νίκη.

Η Ολυμπιάδα βρίσκεται στην 7η θέση (προτελευταία) και έχει 5 βαθμούς σε 7 αγώνες, με 2 νίκες και 5 ήττες.
Στο πρώτο ματς της Πάτρας, το «Ροδίων» είχε νικήσει με 3-0 σετ.

Ο Σπύρος Γκολίτσης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απολύτως με παίκτη του και τους έχει όλους στη διάθεσή του, ακόμα και τον νεαρό Καφαντάρη, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με το Φοίβο Μελισσίων.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΥΝΟΪΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
Σε ότι αφορά το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ, το «Ροδίων» περιμένει η κλήρωση να είναι ευνοϊκή για τη συνέχεια.

Φυσικά σκοπός των «Ροδίων» είναι να φιλοξενήσει μια «μεγάλη» ομάδα της Volleyleague, που θα ανεβάσει και το πρεστίζ της ομάδας, θα χαρίσει εμπειρίες στους παίκτες κι αν έρθει μια ακόμα πρόκριση, δεν θα πει κανείς όχι.

Το «Ροδίων» είναι η έκτη ομάδα ενός γκρουπ που περιλαμβάνει ομάδες της Νοτίου Ελλάδας. Πλην του Ρ.Α., σε αυτό το γκρουπ βρίσκονται δυο ομάδες ακόμα της Α2  και τρεις μεγάλες ομάδες από την Volleylague,  που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Φοίνικας Σύρου, η Κηφισιά και ο Παμβοχαϊκός.

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση πάντως, η Ροδίτικη ομάδα θα κυνηγήσει την πρόκριση που επειδή είναι ομάδα της Α2, θα αγωνισθεί με ομάδα «μεγάλη» αν αυτό συμβεί, κάτι πού θα σημαίνει πολλά και για το «Ροδίων» αλλά και για το βόλεϊ του νησιού μας.