Έξαλλοι με τη διαιτησία στα Μαριτσά

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και τις υποδείξεις του πρώτου βοηθού του, Σταμάτη Γιακουμάκη,  στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών.

 Οι «ροπαλοφόροι» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, υπογραμμίζοντας τα πέντε σημεία που θεωρούν πως έχουν αδικηθεί:  
«Με αφορμή τη διαιτησία του κου Τσοπανάκη στο παιχνίδι μας με τον ΑΕΡΑ. Επειδή κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, δεν είναι τυχαίο ότι και στα τρία παιχνίδια που μας σφύριξε ο κος Τσοπανάκης κατά έναν διαβολικό τρόπο όλα τα λάθη που έκανε, τα έκανε σε βάρος της ομάδας μας. Τυχαίο; Ας απαντήσει ο ίδιος.

 Εμείς τον εμπιστευόμαστε και αυτόν, και όλους τους διαιτητές. Όμως αν πραγματικά συντρέχει κάποιος λόγος, ας ζητήσει ο ίδιος να μη μας σφυρίξει ξανά.

Για την ενημέρωση και του φίλαθλου κοινού αναφέρουμε τα πιο σοβαρά λάθη του σ’ αυτό το παιχνίδι.
1. Στο 34’ δεν άφησε το πλεονέκτημα καθώς παίκτης μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ
2. Στο 58’ ο κος Γιακουμάκης, Α’ βοηθός, ανέκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον ποδοσφαιρική μας Γεωργαλλή, ενώ έβγαινε σε θέση τετ α τετ
3. Στο 61’ επανέλαβε ακριβώς το ίδιο
4. Στο 73’ έδωσε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ και μας στέρησε τη δυνατότητα να τελειώσουμε μία καλή επίθεση
5. Στον δε πειθαρχικό τομέα έκανε το παιχνίδι άνω-κάτω με αποκορύφωμα (το είδαμε κι αυτό το παγκόσμιο γεγονός) ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας, σε καταλογισμό φάουλ υπέρ μας, να αμφισβητεί τον διαιτητή για την απόσταση του τείχους και να μετρά ο ίδιος ξανά την απόσταση κρατώντας την μπάλα στα χέρια του και ο διαιτητής απλά να τον παρακολουθεί απαθής.

Αυτό είναι από τα πιο χοντρά λάθη που έκανε, για τα οποία διαθέτουμε το βίντεο στη διάθεση του κάθε αρμόδιου οργάνου. Περιμένουμε επίσης και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, του κου Τσαγγάρη».
Οι παράγοντες του Ηρακλή θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως οι διαμαρτυρίες τους δεν κρύβουν το παραμικρό υπονοούμενο για τον ΑΕΡΑ, τον οποίο σέβονται απόλυτα.