Ο εορτασμός των Προστατών  του Πυροσβεστικού Σώματος

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, τελέσθηκε με λαμπρότητα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Στην τελετή παρέστησαν,  ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Γλεντής, ο Προϊστάμενος του Ε.Κ.Α.Β. Ρόδου κ. Χαράλαμπος Τσιμπλέκας και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων που εδρεύουν στο νησί της Ρόδου και απλοί πολίτες.  

Από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας παρέστησαν, ο  Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρόδου κ. Μιχάλης Καληωράκης, ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου Σμήναρχος (Ι) κ. Χρυσόστομος Βαλαρούτσος, ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Ρόδου Αντιπλοίαρχος (Π.Ν.) κ. Ιωσήφ Παπαδάκης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου Αντιπλοίαρχος (Λ.Σ.) κ. Σπυρίδων Τάτης.  Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος το “παρών” έδωσαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Τσιτσικάς, ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και συνταξιούχοι συνάδελφοι.