Διαιτησία: Αβάσιμες οι όποιες φωνές, σύμφωνα με τους παρατηρητές

Ένα ήσυχο βράδυ πέρασαν οι διαιτητές κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης Δευτεριάτικης συγκέντρωσής τους. Οι παρατηρητές τους δεν βρήκαν λόγους να τους χαλάσουν τη διάθεση, καθώς τα σημειωματάριά τους αποδείχθηκαν αχρείαστα στα παιχνίδια του περασμένου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, συνεπώς ως υλικό για συζήτηση έμειναν μόνο το μάθημα με θέμα το «θέατρο» και οι ευχές για καλές γιορτές.

 Με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Ηρακλή Μαριτσών για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΑΕΡΑ, ο αρμόδιος παρατηρητής Βασίλης Τσαγγάρης δεν είδε κάτι το μεμπτό στην παρουσία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του, με εξαίρεση τη φάση του 34’ και το φάουλ που βιάστηκε να καταλογίσει ο διαιτητής σε επιθετικό του Ηρακλή, χωρίς να αφήσει, ως όφειλε, το πλεονέκτημα.  Μάλιστα, όπως σχολίαζαν οι παράγοντες της διαιτησίας, ο ισχυρισμός των «ροπαλοφόρων» πως το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ήταν το τρίτο τους που διηύθυνε ο Σάββας Τσοπανάκης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ήταν μόλις η πρώτη φορά φέτος που ορίστηκε σε αγώνα της ομάδας τους.

 Ως αβάσιμα χαρακτηρίστηκαν και τα παράπονα του Πολύστρατου για τη διαιτησία του παιχνιδιού του με την Αναγέννηση Έμπωνα (Πλάτσης, Τσουρούτης, Κασιώτης), δεδομένου πως η έκθεση του παρατηρητή Νίκου Χρυσανθή ήταν «λευκή».

 Οι διαιτητές και οι παρατηρητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 14 Ιανουαρίου