Σε φόντο Γ’ Εθνικής οι μεταγραφές της Ρόδου

Ειλημμένη και αδιαπραγμάτευτη είναι η απόφαση της διοίκησης της Ρόδου να ενισχύσει την ομάδα και μάλιστα με κινήσεις, οι οποίες θα επιβεβαιώνουν τον μακροπρόθεσμο χαρακτήρα του φετινού σχεδιασμού.

 Ο προπονητής Σάκης Δέδες αναμένεται να παραδώσει, εντός των επόμενων ημερών, την τεχνική έκθεσή του και να συγκεκριμενοποιήσει τις ανάγκες του συγκροτήματός του, ώστε στη συνέχεια και από κοινού με τους παράγοντες του συλλόγου, να εντοπιστούν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

  Οι Ρόδος θα αναζητήσει λίγους και καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή, θα προσδώσουν στο ρόστερ το απαραίτητο βάθος «θωρακίζοντάς» το απέναντι στις όποιες αναποδιές ενδεχομένως εμφανιστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος  και το κυριότερο, θα έρθουν στο νησί με την προοπτική να μείνουν και του χρόνου, ως μέλη της ομάδας της Γ’ Εθνικής.

  Άλλωστε, τα «ελάφια» ουδέποτε έκρυψαν πως η φετινή σεζόν είναι και προπαρασκευαστική και έχει ως ζητούμενο τη δημιουργία ενός κορμού, που δεν θα χρειαστεί να «κουράσει» τον προπονητή και τη διοίκηση το προσεχές καλοκαίρι.

 Ακριβώς γι’ αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου σκοπεύουν να επαναβεβαιώσουν, τις μέρες που ακολουθούν, την προοπτική των συμφωνιών με τους ποδοσφαιριστές που ήδη φορούν την πράσινη φανέλα.

«Είμαστε Ρόδος, είμαστε όμως και Κολοσσός»!

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τους φιλάθλους της Ρόδου να δώσουν μαζικά το παρών στο Βενετόκλειο το προσεχές Σάββατο και να στηρίξουν την προσπάθεια του Κολοσσού στο παιχνίδι του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 με το Ρέθυμνο, απευθύνει η διοίκηση των «ελαφιών»: 

 «Είμαστε Ρόδος, είμαστε όμως και Κολοσσός! Η ομάδα μπάσκετ-καμάρι του νησιού μας δίνει το προσεχές Σάββατο, στις 3 το απόγευμα, ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Α 1 και οφείλουμε να είμαστε όλοι στο Βενετόκλειο προκειμένου να της δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει στη νίκη επί του Ρεθύμνου.

 Τα μέλη της διοίκησης της Ρόδου, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες, καλούμε δε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να ακολουθήσουν και να συμπαρασταθούν, με την παρουσία τους και τη φωνή τους, στον Κολοσσό».