Επταήμερη διακοπή για τα Χριστούγεννα στον Διαγόρα

Η αγωνιστική απραξία των Χριστουγέννων, αναγκάζει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσάι του Διαγόρα να δώσει στους παίκτες εφτά ημέρες άδεια για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις ημέρες των εορτών. Οπότε σήμερα και αύριο το πρωί θα γίνουν οι δύο τελευταίες προπονήσεις, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να έχει ορίσει ημερομηνία επιστροφής τις 27 Δεκεμβρίου.   

Από την πλευρά της η διοίκηση ψάχνει στη μεταγραφική αγορά αυτής της περιόδου, έναν ικανό φορ, αλλά και έναν έμπειρο στόπερ, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του β΄ γύρου. Αυτό δεν σημαίνει, πως  αν υπάρξει περίπτωση εξαιρετική, ακόμα και για άλλες θέσεις, δεν θα γίνει κίνηση. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να τονισθεί, είναι πως η μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, κύρια σε επίπεδα Football League και Γ΄ Εθνικής  είναι περιορισμένη.

Στον αγωνιστικό τομέα η τεχνική ηγεσία, θα περιμένει να δει την κατάσταση του Γιώργου Δήμα, ο οποίος τραυματίσθηκε στην κλείδα στο ματς με τον Παλληνιακό κι όπως λένε οι πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για ένα δίμηνο.

Ο Διαγόρας βέβαια έχει το χρόνο της ανασύνταξης, καθώς έχει την 6η Ιανουαρίου  ρεπό και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση στις 13 του Γενάρη με τον αγώνα στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο.